Avtale mellom 123Hus og Nordek

123HUS AS inngår en landsdekkende avtale med Nordek AS om levering av vedlikeholdsfrie vinduer og dører til XL Bygg, Blink Hus og Hellvik hus.

Dette er en strategisk viktig avtale for 123HUS AS som opplever en kraftig vekst i etterspørselen av vedlikeholdsfrie produkter og forventer er omsetning på 35 millioner kroner i 2013. 123HUS omsatte i 2012 for cirka 24 millioner kroner, en kraftig vekst fra 2011hvor omsetningen endte på 14,5 millioner kroner.

- Hovedgrunnen til suksessen er at vi er inne de fleste segmenter i markedet. Herunder rehabilitering, nybygg, leiligheter, hoteller, næringsbygg og private boliger og hytter. Produktene våre er godt likt, er konkurranse dyktig på pris og vi har gode garantier som 10 år på produkt, 25 år på farge og 50 år mot gulning, sier daglig leder Morten Kopperud.

- Som et ledd i å bli landsdekkende, bli mer tilgjengelig og gjøre produktene mer kjent er avtalen med Nordek strategisk viktig. Nordek kjeden har vært et naturlig valg for oss. De er en kjede i vekst og jobber aktivt for å øke antall medlemmer samtidig som de fokuserer sterkt på et begrenset antall leverandører av produktene de tilbyr, fortsetter han.

Avtalen tredde i kraft fra årsskiftet og vil være et viktig satsningsområde for 123HUS gjennom 2013.

Nordeks medlemmer oppfører årlig over 1800 boliger via 58 forhandlere/salgskontorer og omsetter trelast og byggevarer fra over 60 butikker.