Avdelingssjef Rør - Prosjekt, Oslo

Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for eiendommer og anlegg, som kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Vi jobber målbevisst med å forbedre alle ledd i vår produksjon. Vårt mål er å være den beste og mest lønnsomme aktøren i bransjen.

I Norge har Bravida nå 3000 ansatte fordelt på 62 avdelinger og 30 geografiske steder. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon, samt spesialområdene; brann, sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift. På disse områdene tar selskapet ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.

Firma Bravida
FylkeOslo
Søknadsfrist26.01.2020

Bravida (tidligere Oras) sin avdeling for Rør Prosjekt i Oslo har over lang tid vært en av de største aktørene innen fagområdet og ikke minst med solid erfaring og kompetanse i store komplekse prosjekter. Prosjektvirksomheten består av både enkeltfaglige prosjekter og større totaltekniske leveranser, noe som også er et godt innarbeidet satsingsområde i Region Oslo Prosjekt.

Avdelingen har i dag 70 dyktige medarbeidere med en omsetning på om lag 150 millioner NOK og kjennetegnes av et sterkt og godt fag-/arbeidsmiljø kombinert med en sunn vinnerkultur.

Vår nåværende leder takket nylig ja til å bli Bravida sin nye Regiondirektør for Region Innlandet og vi søker dermed hans etterfølger som:

Avdelingssjef Rør - Prosjekt, Oslo

Du vil ha det overordnede ansvaret for avdelingen og dermed en sentral rolle for fremtidig utvikling, både operativt og strategisk. Dette inkluderer også videreutvikling av dagens medarbeidere og samtidig sørge for at nye medarbeidere raskt blir viktige ressurser i avdelingen. Stillingen medfører relasjonsbygging, oppfølging og salg, både mot eksisterende kundemasse og ikke minst nye kunder. En viktig del av stillingen er å knytte til seg de rette prosjektene, skape gode prosjekt-team, sørge for at prosjektene blir lønnsomme og ikke minst levere i tråd med de forventninger og kvalitetskrav som ligger til grunn.

Historisk har Avdelingssjef vært en sterk fagperson med bakgrunn fra bransjen. Det å snakke "stammespråket" har vist seg å være svært nyttig, både internt og eksternt. Således ser vi helst du har kompetanse innen rørfaget (VVS) og gjerne med erfaring som Prosjektleder. Du må være komfortabel med kalkulasjon av større og komplekse prosjekter og du har gjerne også vært med i kontraktsforhandlinger. Uansett så må du trives med, og se effekten av, din tilstedeværelse ute i prosjektene og på byggeplass.

Kvalifikasjoner:

 • Høyere teknisk relevant utdannelse (minimum Teknisk Fagskole), gjerne supplert med merkantil tilleggsutdannelse.
 • Solid bransje- og ledererfaring med dokumenterbare gode resultater
 • Gode kunderelasjoner/nettverk i bransjen og ideelt sett med lokal tilhørighet
 • God økonomiforståelse, god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og komfortabel med bruk av moderne dataverktøy

Personlige egenskaper:

 • Du er tydelig, strukturert og profesjonell
 • Du er fremoverlent og ser kontinuerlig etter forbedringsområder og nye forretningsmuligheter
 • Endringer motiverer deg og du kan raskt sette deg inn i komplekse problemstillinger
 • Du evner å stole på dine medarbeidere og gir spillerom og tillit i forhold til andres kompetanse
 • Du er trygg og inngir pondus i egenskap av den du er og din kompetanse, men er raus og blir begeistret når andre kommer med gode ideer du ikke selv har tenkt på
 • Du liker å bevege deg rundt i organisasjonen, stiller spørsmål og lytter til hva dine medarbeidere mener og hvordan de har det

I Bravida får du:

 • Jobbe hos Norges ledende totaltekniske entreprenør
 • Motiverte og hardtarbeidende medarbeidere som trives i hverandres selskap
 • Spennende faglige utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell i en spennende region
 • Muligheten til å utvikle deg som leder gjennom ulike kurs og programmer
 • Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen
 • Konkurransedyktige lønns, forsikrings- og pensjonsordninger

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte våre Senior Rådgivere i Dfind Executive Atle Sæther på telefon 91 91 39 99 evt. atle.sather@dfind.no eller Hallgeir Bakken på telefon 90 55 12 02 evt. hallgeir.bakken@dfind.no.

Søknadsfristen 26. januar - vi ser frem til å høre fra deg!

Søk stilling

Vis flere stillinger: