Avdelingssjef Elektro, Follo

Bravida er Nordens ledende leverandør av service- og installasjonstjenester, som tilbyr spesialkompetanse innen teknikk-områdene elektro, rør og ventilasjon. Selskapet tar ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

Bravida kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Totalt har Bravida over 11 000 medarbeidere, i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I Norge har Bravida over 60 avdelinger og over 3000 ansatte. Ambisjon er å være en fremtidsrettet bedrift som leder an og bidrar til å videreutvikle bransjen. Les mer om Bravida på deres hjemmesider: www.bravida.no.

Firma Bravida
FylkeViken
StedSki
Søknadsfrist10.08.2020

Avdelingssjef Follo - Elektro

Er du en initiativtaker som motiveres av å se resultater av egen innsats?

Ønsker du en sentral lederrolle der du vil arbeide kundenært og samtidig jobbe med å utvikle medarbeidere?

Vårt mål er å bli kundens prefererte valg, og samtidig en attraktiv arbeidsgiver i bransjen. Nå søker vi en ny avdelingssjef til vårt kontor på Follo! Som avdelingssjef hos oss vil du få overordnet ansvar for å videreutvikle avdelingen, både operativt og strategisk. Dette innebærer blant annet oppfølging av salg mot nye og eksisterende kunder, i tillegg til ledelse og utvikling av medarbeidere.

Gjennom ditt tydelige lederskap, din entusiasme og forretningsforståelse blir du en viktig frontfigur og bidragsyter! Er du den vi ser etter?

Andre sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Lede og utvikle avdelingens virksomhet og medarbeidere med utgangspunkt i budsjett og mål
  • Salg og markedsføring av Bravidas tjenester
  • Følge opp avdelingsresultater og iverksette nødvendige tiltak i god tid
  • Sikre at ledelsessystemet etterleves
  • Ivareta personalsaker
  • Rapportering

Vi søker deg med høyere relevant utdanning innenfor tekniske fag, og erfaring fra tilsvarende lederrolle. Du har god bransjekunnskap og kan enkelt sette deg inn i tekniske spørsmål og utfordringer. Er du i tillegg godkjent elektroinstallatør, er det et pluss. Vi understreker at lenger relevant arbeidserfaring vil kunne kompensere for manglende utdanning.

Som person er du kommersielt anlagt og ser forretningsmulighetene der de dukker opp. Med ditt engasjement og faglige stolthet kommer du raskt i kontakt med mennesker, og blir sett på som en pålitelig samarbeidspartner og ressurs. Hvis du i tillegg trives med å arbeide selvstendig og strukturert, er dette jobben for deg.

Vi forutsetter gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsegenskaper.

Vi tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag hos Norges ledende totaltekniske entreprenør. Hos oss kommer du inn i et uformelt, støttende og sosialt arbeidsmiljø, hvor alle har en felles ambisjon om å lykkes sammen. Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gunstige pensjons- og forsikringsordninger er en selvfølge.

Kontakt vår rekrutteringspartner Head4More ved André Haaland +47 970 77 785, eller Frida Nossen +47 975 35 604 for utfyllende informasjon. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest gjennom www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Bravida.

Søk stilling

Vis flere stillinger: