Avdelingsleder

Vil du være med å forme fremtidens jernbane? Jernbanen er en viktig bidragsyter for å løse dagens og fremtidens transportutfordringer på en effektiv og miljøvennlig måte, og får stor oppmerksomhet i Norge. Det er en betydelig satsning på jernbane, trikk og t-bane i årene fremover, og Baneservice er en viktig aktør i denne satsingen. Baneservice er Norges ledende baneentreprenør og leverer maskin- og entreprenørtjenester til jernbanerelatert virksomhet. Selskapet bygger og vedlikeholder spor, kontaktlednings-, signal- og teleanlegg. Omsetningen for konsernet i 2022 var på 2.022 MNOK. Baneservice har ca. 620 ansatte. Hovedkontoret ligger på Skøyen.

FirmaBaneservice
FylkeVestfold og Telemark, Oslo
StedOslo eller Porsgrunn
Søknadsfrist25.06.2023

Operasjonell leder i Divisjon for Baneteknikk

Har du erfaring fra store prosjekt- eller driftsorganisasjoner med komplekse leveranser? Vi søker etter Operasjonell leder som vil få ansvar for operasjonelle aktiviteter knyttet til Baneservice sin entreprenørvirksomhet. Dette innebærer ansvar for store verdier og prosesser som har stor effekt på resultat.

Stillingen har en fin blanding av operasjonell koordinering og oppfølging, rapportering, kvalitetskontroll og forbedringsarbeid. Du er nøyaktig, analytisk og proaktiv. Du evner å tolke og verifisere hendelser, samt følge opp årsaker for å sikre at kvaliteten på våre tjenester og leveranser opprettholdes. Operasjonell leder har en sentral rolle i relasjon mot avdelingene og prosjektene på tvers av selskapet, og mot mange av våre leverandører. Vi ser etter deg som er en tydelig, kommersiell, nytenkende og positiv leder som kan bygge struktur og gode arenaer for samarbeid og samhandling.

I denne rollen vil du ha ansvar for planleggingsenheten for fagressursene og en pool av verktøy og utstyr med tilhørende budsjetter for investeringer og anskaffelser. Du vil også samarbeide tett med interne og eksterne ressurser for å sikre at vi til enhver tid har oppdaterte sertifiseringer og kontroll på alt av utstyr som benyttes i våre prosjekter, slik at vi oppfyller leveransemål og budsjett på en effektiv måte.

Ansvar og arbeidsoppgaver

 • Personalansvar for en gruppe på 10-15 personer spredt i organisasjonen
 • Ansvar for at prosjektene får de ressursene som de trenger for en sikker gjennomføring
 • Ansvar for investeringer i utstyr til fagenhetene
 • Overordnet kontroll på utlevering og innhenting av utstyr
 • Overordnet ansvar for booking av reiser og overnattinger
 • Utvikle og iverksette ny strategi for logistikk, innkjøp og ressurs innenfor divisjonens ansvarsområde

Operasjonell leder rapporterer til Divisjonsdirektør i Divisjonen Baneteknikk og vil sitte i ledergruppa til denne enheten. Arbeidssted kan være Porsgrunn eller Oslo.

Du vil ha en viktig rolle i å bidra til en positiv og motiverende arbeidsmiljøkultur som fremmer samarbeid, engasjement, åpen kommunikasjon og etterrettelighet. Vi har høy kvalitet i våre leveranser, og din erfaring vil være viktig for å bygge ny struktur for logistikk, innkjøp og kontroll.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Utdanning på innenfor teknologi, bygg- og anlegg, logistikk eller mekaniske fag. Erfaring kan veie opp for manglende formalkompetanse
 • Minimum 5 års operativ ledererfaring – gjerne fra jernbanesektoren, bygg- og anlegg
 • For å lykkes i denne rollen er det en forutsetning at du har erfaring og solid kunnskap om planlegging og koordinering av ressurser og logistikk. Kostnadskontroll og kostnadseffektivitet er også viktig
 • Du er tydelig i din kommunikasjon, løsnings- og prosessorientert
 • Det er en klar fordel om du har erfaring med personalansvar

Slik får du det hos oss

Hos Baneservice blir du en del av en arbeidsplass med et inkluderende og godt arbeidsmiljø, som preges av faglig stolthet og jordnær arbeidskultur. Du får en variert og utfordrende stilling i et firma i vekst, hvor ingen dager er like. Du får også gode muligheter til å utvikle deg og holde deg oppdatert på faget. Vi tilbyr våre ansatte konkurransedyktige betingelser og en sunn bedriftskultur med ordnede arbeidsforhold.

En ansettelse i Baneservice betyr også at du identifiserer deg med våre verdier: Best sammen, ansvarlig og fremtidsrettet. Dette er verdier vi er stolte av og som preger oss i hverdagen. For oss er også mangfold, bærekraft og miljø, viktige brikker for å lykkes.

Baneservice søker å bygge opp kvinneandelen og oppfordrer kvinner til å søke stillingen.

Ønsker du mer informasjon om stillingen ta kontakt med Kjell Myhr, Divisjonsdirektør Baneteknikk, tlf. 909 97 039.

I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende CV og andre personopplysninger direkte til kontaktpersonene. Søknadene blir håndtert fortløpende og med konfidensialitet.

Søk stilling

Vis flere stillinger: