Avdelingsleder Prosjektadministrasjon (PA)

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist13.06.2019

Vil du lede Vestlandets mest respekterte PA-miljø?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Bergen blir du en del av et inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige og dyktige kolleger. Vi har stor bredde i prosjektporteføljen, og du blir en viktig ressurs for å skape kreative, bærekraftige og gode forretningsmessige løsninger i noen av Vestlandets største prosjekter. Du får sjansen til å påvirke fagmiljøet innen prosjektadministrasjon og utvikle gode kunderelasjoner. Sweco Bergen er et lokomotiv innen digitalisering, og PA-avdelingen er sentral i denne ambisjonen. Vårt mål er også å være i front på prosjekteierskap, prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, byggesak og eiendomsutvikling.

Hos oss vil du utvikle deg. Som leder gir du teamet ditt en klar opplevelse av retning, og bidrar til å lede dem mot målene. Du er en person som handler på eget initiativ og liker å få ting til å skje. Du er god til å planlegge og flink til å prioritere. Du er genuint interessert i mennesker, og får rik anledning til å utvikle dine medarbeidere og skape gode resultater for avdelingen og regionen. Du vil være leder for fire dyktige gruppeledere som hver er ansvarlig for ca. 15 medarbeidere.

Dine arbeidsoppgaver

  • Forretningsmessige ansvar for avdelingen
  • Overordnet ansvar for oppfølging av avdelingens leveranser.
  • Utvikle enheten i samsvar med markedet og resten av Sweco.
  • Sikrer at Swecos virksomhetsstyringssystemer er implementert i avdelingen og i driften av prosjektene.

Dette kan du

  • Du har relevant utdanning, fortrinnsvis en mastergrad. Relevant erfaring kan kompensere for manglende teknisk utdanning.
  • Det er en fordel om du har utdannelse innen ledelse eller prosjektledelse.
  • Du har prosjektledererfaring.
  • Du kan vise til gode resultater, som lønnsom vekst, medarbeiderutvikling, kundetilfredshet, prosjektleveranser.
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT-verktøy.
  • Du har nettverk innenfor bransjen og grunnleggende forretningsforståelse.

Kontaktpersoner:

Knut Einar Knutsen

Regionleder

901 25 569

kjell.einar.knutsen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: