Rentalgrouplogo

Rentalgrouplogo

Avdelingsleder Hamar

Rental Group er Nordens mest komplette aktør innen utleie av anleggsmaskiner, tunellutstyr, tårnkraner og yrkesbiler. Vi er langt fremme innenfor nullutslippsløsninger, og vi har alltid kunden som vår ledestjerne i vårt arbeid med utvikling og innovasjon. Rental Group har en bred produkt- og tjenesteportefølje med en sterk serviceorganisasjon som spiller en avgjørende rolle for at vi skal være den foretrukne løsningsleverandøren for kundene våre. I alt vi gjør er sikkerhet og Trygt hjem det viktigste!

Den norske utleievirksomheten heter Rental Group Norway AS og har hovedkontor på Lysaker, samt utleieavdelinger spredt omkring i Norge. I tillegg består Rental Group av spesialistselskapene Rental Group Mobility AS, Rental Group Crane AS og Rental Group Trading AS, samt Rental Group Sweden.

I Rental Group har vi store vekstambisjoner i årene fremover, og vi vet at for å lykkes er vi avhengig av å ha et dedikert og faglig dyktig team som vil være med å bygge markedets beste utleieaktør videre! Vi ønsker derfor å øke vårt mangfold, og jobber kontinuerlig for å ansette de beste kandidatene! For å få til dette må vi ha et inspirerende arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter, og konkurransedyktige betingelser. Så hos oss er dette en selvfølge. Vi kan også garantere en trygg arbeidsgiver, med sterk finansiell løfteevne og vekstambisjoner i hele Norden.

I Rental Group skal vi alltid være One Step Ahead!

FirmaRental Group
FylkeInnlandet
StedIngeberg
Søknadsfristsnarest

Rental Group Norway søker avdelingsleder til vår avdeling på Hamar!

Vår avdeling på Hamar søker etter en ambisiøs og initiativrik leder. Med et team på 6 dyktige ansatte og et marked fullt av potensial, søker vi deg som trives i en travel hverdag og brenner for å levere utmerket kundeservice!

Som avdelingsleder blir du ansvarlig for drift og resultater, samtidig som du tar lederskap i utviklingen av både avdelingen og de ansatte. Du vil være en operativ kraft mot våre kunder og spille en aktiv rolle i den daglige driften.

Vi ser etter noen med erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, en person som motiverer og engasjerer teamet for å oppnå gode resultater. Solid IT-kunnskap og sterke kommunikasjonsevner er viktige kvalifikasjoner. Tidligere erfaring med personal- og budsjettansvar i lederstillinger er også ønskelig.
Å ha et etablert nettverk innenfor bygg- og anleggsbransjen vil også være en fordel.

Vi tilbyr en spennende nøkkelstilling med betydelig innflytelse på lokalt nivå. Hos oss finner du et uformelt arbeidsmiljø med høy takhøyde og korte beslutningsveier.

Hovedoppgaver og ansvarsområder:

 • Ansvar for å planlegge, organisere og utvikle avdelingen i tråd med selskapets overordnede strategiske og økonomiske mål.
 • Lede og utvikle ansatte, herunder sikre riktig kompetanse. Ansvarlig for gjennomføring av utviklingstiltak iverksatt fra selskapet, og aktivt følge opp ansatte i sitt arbeid.
 • Bidra til økt produktivitet i selskapet gjennom å etablere, videreutvikle og strømlinjeformede arbeidsrutiner og prosedyrer.
 • Overordnet resultat, - og budsjettansvar for avdelingen.
 • Delta i salgsinitiativ og samarbeide med salgsapparatet for å sikre økonomisk vekst på avdelingen.
 • Bidra i driften ved behov, og sørge for en forsvarlig arbeidsflyt i avdelingen.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant erfaring fra bygg/anleggsbransjen.
 • Erfaring med personalledelse.
 • Solid erfaring med økonomistyring og budsjettansvar.
 • Sterk relasjonsbygger, gjerne med et stort nettverk innenfor bygg og anlegg.
 • Solide IT egenskaper.

Vi ønsker å styrke vårt mangfold og oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder eller etnisitet.

Høres dette interessant ut? Send oss din CV, og vi vil ta kontakt med deg.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Kontaktpersoner:

Truls Dahlen
Leder utleieavdelinger
truls.dahlen@rentalgroup.com
+47 415 81321

Anette Skogsrud
HR koordinator
Anette.skogsrud@rentalgroup.com
+47 950 43197

Søk stilling

Vis flere stillinger: