Avdelingsleder Bygg

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist03.02.2019

Rambøll søker en erfaren og trygg leder til vår avdeling for bygg i Tromsø. Avdelingen dekker i dag fagområdene byggeteknikk og prosjekt- og byggeledelse, og det satses også på oppbygging av spesialfagkompetanse i avdelingen. Vi jobber med prosjekter innen privat og offentlig sektor. Blant annet vil utbygging av Tromsø flyplass kreve lokale ressurser når det går over i detaljprosjektfasen.

Avdelingen har et kompetent fagmiljø, og vi legger vekt på god takhøyde og humor i hverdagen. Vi er stolte av et positivt miljø, og vi vil gjerne ha deg med på laget.

Rambølls Tromsøkontor har i dag 10 medarbeidere som jobber bredt faglig innenfor prosjektstyring, byggeledelse og RIB-prosjektering i alle faser. I tillegg samarbeides det med øvrige Rambøllkontor på tvers av fagområder og geografi. I regionen er det mange spennende planer, og vi ser avdelingsleder for vårt Tromsøkontor som sentral i vår posisjonering som den foretrukne samfunnsrådgiver.

Om stillingen

Hovedoppgaven er å sikre avdelingens resultater, lede og inspirere dyktige bygningsingeniører og sammen med disse videreutvikle avdelingen, medarbeiderne og våre tjenester.

Andre viktige oppgaver er:

 • Sikre avdelingens resultater – økonomisk og faglig
 • Være aktiv i markedsarbeid og tilbudsprosesser, slik at Rambøll vinner oppdrag
 • Følge opp gjennomføring av ulike prosjekter slik at Rambøll når sine forretningsmål
 • Delta i divisjonens ledergruppe og være en sentral bidragsyter til dens vekst
 • Forankre Rambølls verdier og strategier hos medarbeiderne
 • Initiere og lede forbedringsprosesser samt delta i felles faglige nettverk med andre Rambøll kontorer nasjonalt og internasjonalt

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som helst har høyere utdanning og ledererfaring. Du er en inkluderende leder som er troverdig, ærlig og real, resultat- og løsningsorientert og er en utpreget lagspiller. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner er:

 • Markeds- og forretningsorientert og evne til å skape merverdi for kunden
 • Jobbe målrettet for at Rambøll skal være blant landets fremste innen byggteknikk og konstruksjon
 • Faglig forståelse, initiativrik, utadvendt, motiverende og strategisk og engasjert som en person
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
 • Erfaring med organisasjonsutvikling og endringsledelse er en fordel

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt med Divisjonsleder Geir Mostue på mobil +47 93243118, dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Velkommen som søker!

Søk stilling

Vis flere stillinger: