– Jeg er overbevist om at Nor-Klima vil ta med seg en god kultur til oss. Målet er at vi sammen skal gi Assemblin ytterligere fremgang i ventilasjonsmarkedet, sier Assemblins ventilasjonssjef, Stein Arne Sværen. Foto: Assemblin

Assemblin kjøper ventilasjonsentreprenør

Assemblin kjøper alle aksjene i ventilasjonsselskapet Nor-Klima T. Svendsen AS i Drammen.

Nor-Klima T. Svendsen AS skifter nå navn til Assemblin ventilasjon AS, skriver Assemblin i en pressemelding fredag.

– Vi har gjennom to år fått god erfaring som ventilasjonsentreprenør. Fra å starte uten et eneste prosjekt i ordreboka, har vi levert et titalls prosjekter med høy kundetilfredshet og gode resultater. Det er nå på tide å ta nye steg i vår utvikling innenfor ventilasjon, sier administrerende direktør i Assemblin, Torkil Skancke Hansen.

Ventilasjonssjef Stein Arne Sværen i Assemblin beskriver i pressemeldingen Nor-Klima som et selskap som gjennom flere år har levert gode resultater, og som kjenner entreprenørnæringen godt.

– Jeg er overbevist om at de vil ta med seg en god kultur til oss. Målet er at vi sammen skal gi Assemblin ytterligere fremgang i ventilasjonsmarkedet, sier Sværen.

Daglig leder Carl Morten Svendsen i Nor-Klima T. Svendsen mener gjennom å bli en del av Assemblin vil styrke seg innen kompetanse og kapasitet, og at de får økonomiske muskler til å gjennomføre større prosjekter.

– Våre kunder øker sine porteføljer, og oppkjøpet vil gi oss muskler og mulighet til fortsatt å være deres viktigste leverandør, sier Svendsen.