Oslo rådhus. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Oslo rådhus. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Oslo kommune inngår rammeavtaler med fire rådgivere

Bymiljøetaten og Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune har nylig signert en ny rammeavtale for prosjektering av offentlige tiltak knyttet til byutviklingsområdene i Oslo med fire rådgivere.

Rammeavtalen er inngått for fire år med opsjon for ytterligere forlengelse med 1+1+1 år. De forteller at det var stor interesse i markedet, og Bymiljøetaten fikk ved tilbudsfristens utløp hele tolv tilbud. Ett tilbud og en leverandør måtte avvises fra konkurransen. Rammeavtalen, som er også inngått på vegne av Vann- og avløpsetaten, er etter en grundig evaluering signert med de fire leverandørene Norconsult Norge AS, Multiconsult AS, Sweco Norge AS og Rambøll Norge AS, skriver Oslo kommune i en pressemelding.

For tiden har Bymiljøetaten ansvar for 12 byutviklingsområder, men flere områder vil kunne bli lagt til i løpet av kontraktsperioden. Tiltakene knytter seg til gater, torg, sykkelveier, parker og grøntdrag med tilhørende kabler og ledninger

Rammeavtalen skal dekke både Bymiljøetaten og Vann- og avløpsetatens behov for rådgivnings- og prosjekteringstjenester i disse områdene. Estimert årlig verdi på kontraktene er cirka 50 millioner kroner uten merverdiavgift, men dette vil kunne variere fra år til år basert på både marked og bevilgning, opplyser kommunen i meldingen.