Alliero-ansatt har laget idrettspris

Gipsmakermester Pablo Lopez i Alliero-avdelingen Bratfoss følger nok ekstra godt med når fjorårets heftigste sportsøyeblikk ruller over tv-skjermene under Idrettsgallaen lørdag kveld.

Ved bedriftens gipsmakerverksted er det han som har fysisk utformet den gjeve idrettsgallaprisen som deles ut til prisvinnerne.

Idrettsgallaen har vært arrangert hvert år siden 2002. I morgen, lørdag 12. januar blir det en ny helaften med prisdryss, sceneshow, levende musikk og humorinnslag.

I år som i fjor ledes arrangementet av Haddy N’jie og Anne Rimmen. Men de er ikke alene om å ha kastet glans over begivenheten før. Også gipsmaker Pablo Lopez har flere fingre med i spillet. Han har for åttende gang utformet den gjeve prisen i Alliero-avdelingen Bratfoss' gipsmakerverksted i Nydalen. Prisen består av en kvinnefigur i farget akryl omgitt av en akrylkule som er finslipt til den ser ut som glass.

- Det er morsomt og en ære å få være med å lage den gjeve prisen, som er et symbol for noe som er viktig og betyr noe positivt for veldig mange – nemlig idretten, sier Lopez.

Gipsmakermesteren har i mange år også stått for utformingen av den såkalte Gullhånda, som hvert år deles ut til årets pokerspiller i Vi Menns Gallaturnering.