Bakken ny daglig leder i Narud Stokke Wiig

Partner Siri Bakken er ny daglig leder i Narud Stokke Wiig Sivilarkitekter as (NSW) .

Narud Stokke Wiig Sivilarkitekter as (NSW) gjennomførte betydelige endringer i 2012 i forbindelse med adskillelsen fra søsterfirmaet Nordic (tidligere NSW Arkitekter og Planleggere as). Dette ble gjennomført blant annet for å rendyrke begge kontorers profil som selvstendige aktører i markedet.

Dette ble gjennomført blant annet for å rendyrke begge kontorers profil som selvstendige aktører i markedet.

Narud Stokke Wiig Sivilarkitekter as har både valgt å beholde navnet og samtidig foretatt nye grep som vil styrke firmaet ytterligere, både gjennom opptak av ny partner og endringer i ledelsen.

Partner Siri Bakken er ny daglig leder. Gründerne Jørn Narud og Ole Wiig fortsetter som faglige ledere, og suppleres av partner Tore Schjetlein som ny faglig leder i teamet.

Seniorarkitekt Gudmund Stenseth er tatt opp som ny partner og vil også inngå i ledergruppen.

Narud Stokke Wiig Sivilarkitekter teller i dag cirka 40 ansatte, og fortsetter satsningen på et mangfold av oppgavetyper, bl.a. hoteller og undervisningsbygg, kontorer og kulturbygg, transformasjon og vernede bygninger, og ikke minst boliger og byutvikling. Endringene møter nye og fremtidige utfordringer med større bredde og et enda sterkere lederteam.

Endringene trådte i kraft 01.01.2013.