COWI trenger spesialister innen elkraft

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 950 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2013

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen elektro, som i Oslo består av 60 medarbeidere med stor faglig bredde og spesialister.

FAGSPESIALIST ELKRAFT
Til stillingen som fagspesialist Elkraft søker vi en sivilingeniør/M.Sc. med kompetanse innen sikker strømforsyning, lavspente fordelingssystem, jording og lynvern.


Vi ser etter nye kollegaer som er pålitelige og jobber godt selvstending, deler kunnskap, veileder medarbeidere og koordinerer arbeid. Du må ha evne til å til å bygge tillit og gode relasjoner, og vil jobbe i flerfaglige prosjekt og i team. Stillingen krever at du er nysgjerrig og liker å fordype deg i faget, og til en hver tid holder deg oppdatert på gjeldende regelverk innen fagområdet.

Hos oss vil du få fagansvar i bygningsprosjekter og virke som faglig støtte til prosjekterende. Du vil få mulighet til å på den utviklingen i COWI.


Kontorsted
Oslo


For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no | www.cowi.com | www.facebook.com/cowinorge

 

Søknadsfrist
31. januar 2013

Vis flere stillinger: