Trysilhus overleverer bolig nr 1500

De er like og de er selveide, alle leilighetene som Trysilhus bygger. Nå overleveres bolig nr. 1500.

Trysilhusgruppen

* Trysilhusgruppen omfatter Trysilhus, Trysilbygg og Trysilhus Areal
* Eies av Helge Jordanger og sønnene Geir Olai, Kjetil og Sindre
* Hovedkontor i Drammen, 65 ansatte. Solgte i fjor 180 nye boliger* Omsatte i 2011 for 286 millioner og oppnådde 22 millioner i resultat før skatt
* Spesialisert seg på bygging av standardiserte, selveide boliger. Samarbeider med Husbanken
* Baserer virksomheten på kjerneverdiene tydelig, engasjert, jordnær og pålitelig

Samtidig presenterer selskapet rekordresultater og er klar for boligbygging i nye områder.

– Vi opplever god vekst og stor interesse for leilighetene våre. Det er åpenbart at mange førstegangsetablerere, re-etablerere og seniorer ønsker å skaffe seg ny og selveid bolig til overkommelig pris, sier Kjetil Jordanger, daglig leder i Trysilhus.

– Vi greier å oppfylle kjøpernes ønsker fordi konseptet er velprøvd og standardisert, og fordi Trysilhus har et godt samarbeid med Husbanken, sier han.

- Flere steder stiller også kommunene opp med startlån, noe som bidrar til at mange unge kan bli selveiere fremfor å friste skjebnen i utleiemarkedet, uttaler Jordanger.

Han understreker at selskapet på denne måten bidrar til å øke boligtilbudet og redusere prispresset på boliger i populære områder.

Boglede
Trysilhus’ motto er å "skape boglede”, og Jordanger mener at selskapet lever opp til dette ved å tilby selveide og rimelige leiligheter med lave bokostnader som kombinerer velprøvd planløsning, god beliggenhet og godt bomiljø for beboerne.

- Vi bygger sentralt i forhold til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og servicetilbud. Samtidig legger vi vekt på å skape et godt bomiljø der vi etablerer sameie som kjøperne deretter driver videre, uttaler Jordanger.

Når selskapet nå feirer salg og innflytting i leilighet nr. 1500, fremstår Trysilhus også i ny drakt med nytt visuelt uttrykk og ny logo.

Store på Østlandet
Trysilhus har siden starten i 1993 bygd leiligheter i det sentrale Østlandsområdet. Drammen er basen for det familieeide boligselskapet som de senere årene har bygd og overlevert 130-140 leiligheter hvert år. Selskapets strategi tilsier fortsatt vekst.

– Målet er å produsere ca. 180 leiligheter også neste år før neste trinn i vår vekststrategi slår inn i 2014. Og vi ligger godt an til å nå disse målene, avslutter daglig leder i Trysilhus, Kjetil Jordanger.

Trysilhus har bygd flest boliger i Eidsvoll (188), Elverum (154), Nannestad (138), Nes i Akershus (130), Asker (118), Sande (106) og Røyken (82).

Nå er aktiviteten stor på Kongsberg og i Bærum, og Trysilhus forbereder utbygging i Årnes, Stange, Askim og Rygge.