AF Anlegg tar utfordringen

Direktør Morten Midtskog i AF Anlegg tar utfordringen fra Norsk Luftambulanse og Pon Equipment og kjøper ett lodd pr ansatt i selskapet.

Det betyr at AF Anlegg har hele 500 lodd når vinneren av en Cat-minigraver skal trekkes ut i juni.

Pon Equipment har som kjent gitt bort en minigraver som utloddingspremie til Norsk Luftambulanse. Målsettingen er å samle inn en million kroner.

- Norsk Luftambulanse gjør et viktig arbeid for å øke kunnskapen om livreddende førstehjelp uansett om det er skade gjennom ulykke eller sykdomsrelatert. Det gir trygghet at Norsk Luftambulanse er i luften når behovet er der, sier Morten Midtskog. Han kan fortelle at AF Anlegg siste år hadde en omsetning på 3 milliarder uten fraværskade. AF Anlegg har også utplassert hjertestartere på en rekke anlegg og flere kommer.

AF Anlegg nøyer seg ikke med å kjøpe lodd selv. Morten Midtskog har sendt stafettpinnen videre til Roy Holth i G. Holth Grusforretning og til Svein Hegna i Orica. Begge tok utfordringen og kommer nå til å utfordre to nye bedrifter.

Listen over bedrifter som blir med på å støtte Pon Equipment og Norsk Luftambulanses samarbeidsprosjekt vil bli oppdatert på bygg.no.

Målsettingen er å selge 10.000 lodd frem til trekningen 12. juni. Så langt er de solgt 3000 lodd.

- 7000 lodd frem til 12. juni er tøft, men ved at større selskaper går foran som et godt eksempel håper vi at vi skal komme i mål med alle 10 000. 100 kr pr ansatt burde ikke være avskrekkende. Neste gang kan det være en av dine ansatte som trenger redning, sier Espen Paulseth, markedssjef i Pon Equipment.

Selskeapene som ønsker å kjøpe ett lodd pr ansatt tar kontakt med Erik Ravne hos Norsk Luftambulanse på tlf 911 09 238 eller e-post erik.ravne@norskluftambulanse.no eller med Espen Paulseth i Pon Equipment 907 67 238 e-post espen.paulseth@pon-cat.com.