Salgssjef Tynnplater

Smith-gruppen er en av landets ledende distributører av byggevarer, trelast, verktøy, stål og metaller. Firmaet ble etablert i 1869 og hovedkontoret ligger i Trondheim. Smith-gruppen har ca. 485 dyktige medarbeidere og en omsetning på 2,7 mrd. Kroner. Vi er landsdekkende og er representert på over 40 steder i Norge. Konseptene Smith Stål, Bygger’n og HIBA HUS eies og driftes av oss. Bygger’n kjeden består av ca. 100 butikker med en samlet omsetning på ca. 3.6 mrd. kroner.

Smith Scancoil er en velrennomert produksjonsavdeling for bånd og tynn-plater av kaldvalset og belagt stål. Smith Scancoil ligger sentralt plassert på havnen i Horten og distribuerer produkter til industrien i Norge og Sverige.

FirmaSmith Stål AS
Fylke
Søknadsfrist31.05.2012

 

Vi søker til vårt kontor i Horten:

SALGSJEF - TYNNPLATER

 

Stillingen er nyopprettet og rapporterer til markedssjef.

 

De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

 

  • * kartlegge og bearbeide nye potensielle kunder
  • * forhandle, utferdige tilbud samt noe transaksjonsoppfølging

 

Søkere bør helst ha teknisk utdanning men med relevant erfaring fra tyngre kapitalvaresalg kan krav til utdanning fravikes. Gode IT-ferdigheter er nødvendig og vi ser helst at søkere har gode engelskkunnskaper. Stillingen innebærer en del reiseaktivitet og det er derfor viktig at du har førerkort klasse B. Vi vil vektlegge en strukturert og profesjonell salgstilnærming og en forretningsmessig stil og form. Høyt kundefokus og serviceinnstilling er viktig for å lykkes i stillingen.

 

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser i et firma med godt renomme og med solide resultater.

Konfidensiell behandling vis a vis oppdragsgiver i prosessens første fase om ønskelig.

 

Spørsmål om stillingene kan rettes til dir. Harald Reinertsen,

 tlf. 33 37 25 22 evt. til Marit Fordal Døvre, Headvisor Trondheim, tlf. 73 54 54 75 / mobil 9119 7760. Søknad med cv. sendes til trondheimpost@headvisor.no eller pr. post til Headvisor Trondheim, Postboks 1295 Sluppen, 7462 Trondheim innen 31.05.

 

Vis flere stillinger: