Lederskifte i K. Lund AS

En av Norges største rørleggerbedrifter skifter leder fra 1. mai 2012.

Adm. dir. Morten Korsnes gir seg som leder etter mer enn 20 år i K. Lund AS. Lederjobben overtas av hans sønn Torkild Korsnes, som er utdannet jurist og har jobbet som advokat og partner i et av Innlandets største advokatfirmaer, Campbell & Co AS.

Morten Korsnes er en kjent bransjemann og har vært sentral i bransjerelaterte organisasjoner både lokalt og sentralt. Han fortsetter i bedriften som styreleder og i redusert stilling som sivilingeniør.

Morten overtok sammen med driftssjef Tore Granbo aksjene i rørleggerbedriften av Knut Henrik Lund m/familie i 2004. Senere har også teknisk sjef Lasse Antonsen kommet inn på eiersiden. Bedriften går med stabile overskudd og er meget solid.

Torkild Korsnes har erfaring som advokat, bedriftsleder og har innehatt flere styreverv. Som advokat arbeidet han særlig med bistand ovenfor små- og mellomstore virksomheter i privat og offentlig sektor innenfor rettsområdene selskapsrett, generell kontraktsrett og entrepriserett.

Torkild har vært styreleder i K. Lund AS siden 2009 og kjenner således bedriften meget godt allerede. Han har god kjennskap til bransjen gjennom sin erfaring som advokat og gjennom sitt mangeårige forhold til K. Lund AS, både jobbmessig og privat.

K. Lund AS er en av Norges største rørleggerbedrifter, med lange tradisjoner i Trondheim. Bedriften ble etablert av Knut H. H. Lund i 1874 og har drevet med rørleggervirksomhet siden da. Med 102 ansatte og rundt 4000 små og store oppdrag i året, setter rørleggerbedriften sitt preg på byen etter 138 års drift.

De ansatte ser det som positivt at bedriften fortsatt vil ha lokalt og aktivt eierskap, med kontinuitet. Dette gir tro på at bedriften fortsatt skal være en trygg og solid arbeidsplass.