Hjellnesgruppen arrangerte energi- og miljøkonferanse

Hjellnesgruppen gjennomførte torsdag sin energi- og miljøkonferanse med full sal.

Det vil si ca 200 deltagere fra en samlet byggenæringen som tilbrakte hele dagen på Hotel 33. Programmet var fylt med aktører fra mange forskjellige aktører i markedet, fra kulturredaktør i Aftenposten, adm dir i RIF, Enova, NVE til Skanska.

I tillegg ble en del av verktøykassen innenfor energi- og miljøområdet presentert av rådgivere fra Hjellnes Consult.

Tilbakemeldingene så langt tyder på at Hjellnesgruppen har truffet godt i valg av tema, problemstillinger og foredragsholdere.

- Vi har jobbet med konferansen i et halvt år, og da er det artig å få den responsen som vi gjør i dag, sier direktør for bygg og eiendom i Hjellnes Consult, Roar Smelhus.

- Vi er ydmyke og glade for å ha samlet så mange flotte og dyktige aktører fra byggenæringen, noe som frister til gjentagelse, sier prosjektleder for konferansen Line Cecilie Lie.

- For oss er rekruttering av nyutdannede og erfarne medarbeidere viktig, og vi er veldig glad for at vi også kunne tilby deltagelse på konferansen til alle de vi har ansatt og avtalt summerinternship med. Vi får i år rekordoppslutning til internship innenfor bygg og eiendom. Vi har stor tro på at markedet i etterkant vil gi oss respons på dette initiativet, sier Smelhus.