Byggedagene nærmer seg

Det strømmer på med påmeldinger til Byggedagene. Slik det nå tegner blir dette et av de desidert største arrangement vi har kjørt. I tillegg til det oppsatte programmet, inviterer Forsvarbygg til et gratis frokostseminar før Byggedagene åpnes den 21. mars for å orientere om Kampflyprogrammet.

Det skal investeres mellom 5 – 10 milliarder de neste årene i en helt ny flybase hvorfra man skal operere de nye kampflyene Norge skal kjøpe. Flyene lander i Norge i 2018 og da må alt stå klart.

Det aller meste av investeringene er knyttet til bygg- og anlegg. 14. juni skal Stortinget gjøre endelig vedtak om lokalisering, men slik det ser ut nå faller valget på Ørlandet med Evenes som en fremskutt base i nord. Vi regner det som sikkert at Bodø som synes å tape kampen, vil få en klekkelig kompensasjon. Mange tusen kvadratmeter bygg som flybasen i dag har på Bodø, må da bygges om. I tillegg regner vi med at Bodø får penger til en helt ny rullebane. Det betyr at det blir mange oppdrag for byggenæringen også der.

Vi er glade for at Forsvarbygg bruker vår arena Byggedagene til å spre kunnskap om de investeringer som skal gjennomføres. Man vil treffe folk fra Forsvarsbygg også på selve Byggedagene.

På våre nettsider ligger det mer informasjon om frokostseminaret og om Byggedagene ellers. Det ligger også påmeldingsskjema på bygg.no. Håpet er at alle som går på Frokostseminaret, blir med på Bygggedagene. Det er da viktig at man også melder seg på til dette arrangementet.

Spenningen om kveldsopplegget med ByggeGalla er ellers stor. Da skal det deles ut flere priser.

Dag to av Byggedagene blir viet konferansen ”Moving The Building Industry Forward” som arrangeres av BuildingSmart.

På begge dagene er det en utstilling det er all grunn til å besøke.

Arrangementet foregår på Radisson BLU Plaza Hotel i Oslo.

Husk - meld deg på i dag! Velkommen skal du være.