Nytt hagesenter solgte 12 drivhus på én time

Larviks nye hagesenter, Hageland Markens Grøde, opplevde stor pågang og solgte 12 drivhus på 1 time da senteret åpnet dørene 1. mars.

Like før helgen fikk Larvik et nytt hagesenter, og mange hageglade fra Vestfold hadde funnet veien det nye hagesenteret i Elveveien i Larvik i det flotte vårværet.

Mange jaktet naturlig nok på gode tilbud, og hele 12 drivhus ble solgt unna den første timen. Hundrevis av orkideer i varierende farger fant også veien over disken, melder hage.no's utsendte.

Blomstrende næringsliv
Varaordfører Hallstein Bast fikk overlevert en gedigen grensaks og klippet snoren, som for anledningen var flettet av eføy. Han fokuserte på hvor viktig det er å tilrettelegge for et blomstrende næringsliv, og at han gledet seg over å få et bidrag til variert tilbud i Elveveien.

Knut A. Berg, en av de to gründerne i Markens Grøde, takket alle som har bidratt i hele prosessen.

- Hageland Markens Grøde satser på gode kundeopplevelser. Dette er ivaretatt i at de ansatte har god bransjeutdannelse, skal gi god service og ha fokus på imøtekommenhet, sier daglig leder Geir Jørgensen.

På åpningsdagen kunne kundene boltre seg i gode tilbud. Hage.no kan forøvrig rapportere som mange utsendte menn, med konen på tråden som ga mobilen til de ansatte for å ta imot bestilling på planter og møbler!

Fristet av løkblomster
Grunnet den milde senvinteren, ble fristelsen til å handle løkblomster stor for mange. Både stemor, perleblomst og påskeliljer gikk unna.

- Nå er det ikke lenge før vi begynner å få inn stauder, uteblomster og busker i tillegg til trær, forteller daglig leder Geir Jørgensen.

Han oppfordrer kunder som ønsker seg planter av litt spesiell art om å gi beskjed til hagesenteret så tidlig som mulig, slik at de kan rekke å bestille og få det levert i tide.

I den store utemøbel-avdelingen var det mange som fant seg til rette. Her var det noe for enhver smak og til og med vara-ordføreren fant sin plass.