Norgeodesi presenterer alt i en-laser

Tirsdag 24. januar lanserer Norgeodesi AS en helt ny universal bygg- og anleggs laser fra Spectra Precision, UL 633.

Den blir for aller første gang presentert i Norge, og nå først på Anleggsdagene 24. januar, samme dag som den blir lansert i verden for øvrig, og da bl.a. på World of Concrete i Las Vegas.

Dette er en laser som adm. dir. Joh Einar Solhaug og avd. leder på laser i Norgeodesi AS, Lasse Ruud (med henholdsvis 25 og 30 års erfaring hver med bygg- og anleggslasere på det norske markedet) ser frem til å lansere på det norske markedet.

- Spectra Precision UL 633 kombinerer alle lasere i en enhet, og tilbyr fall i tre akser på opptil 25 prosent i hver akse og den har en SpotFinder, en automatisk blinksøker for grøftelegging, med mer.
Vi har lenge ønsket oss ”en” laser for å kunne utføre alle laser relatert arbeider med, under hele bygg og anleggs prosessen, så slipper anlegget og brukerne å bytte lasere under arbeidets gang i forhold til de ulike arbeidsoppgavene Spectra Precision UL 633 har det vi har ønsket oss lenge og mer til. Stort sett må en velge laser etter om en jobber i grøfter, gjør interiørarbeide, setter ut akser, vinkler, eller setter ut fall, sier de.

I en pressemelding peker de på at Spectra Precison UL 633 laseren er i en og samme laser en 2 – falls laser, grøfte-, kombi- og interiør/bygg laser, i tillegg til at du kan sette ut fall i to retninger, så kan du måle fallet som er, høyden, sett x, y og z aksen i hvilken som helst vinkel, den kan søker seg inn der du ønsker laserstrålen skal være, den har automatisk akseinnretning,

- Det er rett og slett en laser for alt, med nye funksjoner som gjør bruk av laser på bygg- og anleggsplassen enda mer anvendelig. Det beste av alt, er at den er lett å bruke og at den ikke blir stort dyrere enn en vanlig to falls laser fra oss, legger de til.

Norgeodesi AS har Trimble i Norge inkl. Spectra Precision sitt lasersortiment og tilbyr alt innen lasere oppmålingsutstyr derfra til bygg- og anleggsbransjen, offshore, offentlig og kommunal oppmåling.