Utstillerrekord for Utleiekonferansen

Årets Utleiekonferanse som arrangerer 16. – 17. februar på Clarion Oslo Airport hotell på Gardermoen ligger an til å bli den største noensinne.

- Vi har påmeldt 40 utstillere og har faktisk flere på venteliste, sier daglig leder i Norsk Utleieforening Arne K. Bugge.

Han tar dette som et tegn på optimismen som preger den norske utleiebransjen. Nå satser han også på mange konferansedeltagere fra utleiefirmaer, leverandører, kunder og offentlige myndigheter.

Sikkerhet hovedtema
- Vi må bare innse at sikkerhet er et nøkkelord for å skape konkurransekraft og seriøsitet, fremholder Bugge, som mener Utleiekonferansen 2012 har et program med svært mange høydepunkter.

- For utleiebransjens aktører og våre kunder har programmet stor relevans og aktualitet. Det håper jeg utleiere, leverandører og kunder også oppfatter, sier Arne K. Bugge til bygg.no.

Medlemsvekst
Samtidig kan foreningen glede seg over medlemsvekst. På nyåret ble HIBAS AS ønsket velkommen som nytt medlem, og på styremøtet onsdag 11. januar ble også Pon Rental Norway AS ønsket velkommen inn i fellesskapet.

Bugge tror på enda flere medlemmer i løpet av året.

- Styret og mitt håp er at flere vil se nytteverdien av å stå sammen i arbeidet for å skape bedre rammebetingelser og sikre best mulige løsninger for bransjen. Foreningen har god dialog med offentlige myndigheter, ikke minst arbeidstilsynet som er en viktig premissgiver for utleiebransjen, sier Bugge.