Landskapsarkitekt

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, design og teknikk. Vi er sterkt forankret i Nord-Europa, Russland, Midt-Østen og England. I Norge har vi mer enn 1200 medarbeidere fordelt på 28 kontorer.

Vår virksomheten består av 10 000 medarbeidere som er opptatt av å skape nye og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

Stor grad av handlefrihet gir våre medarbeidere rom for å utvikle kreative og individuelle løsninger. I Rambøll ønsker vi mangfold velkommen og danner flerfaglige team for å fremme inspirerende løsninger.

FirmaRambøll AS
FylkeSør-Trøndelag
Søknadsfrist01.12.2011

 

Rambøll har i dag 55 medarbeidere ved kontorene i Trondheim, Lillehammer, Oslo, Drammen, Tønsberg, Fredrikstad, Arendal, Kristiansand, Stavanger og Bergen.

Landskapsarkitektene våre er en del av et stort tverrfaglig miljø.

I Trondheim er Rambøll totalt 250 medarbeidere, der våre ingeniører, arealplanleggere, arkitekter og landskapsarkitekter skaper et solid fagmiljø hvor teamarbeid står sentralt. Avdeling Arkitektur og Landskap har ca. 23 medarbeidere, derav 7 landskapsarkitekter som arbeider i et kreativt miljø. Vi har varierte og spennende oppdrag innen bl.a. skole, helse, bolig, parker, kirkegårder og alle typer arealplaner fra bybebyggelse til store energianlegg, samt ulike typer konkurranser.

Vi søker en engasjert og dyktig landskapsarkitekt innen design og detaljplanlegging.

Du er en person som er opptatt av god estetikk, er inspirerende i ditt arbeid, jobber strukturert og har erfaring i bruk av dataverktøy som AutoCAD produkter og Adobepakken. Arbeidsoppgavene vil være alle typer landskapsarkitekturprosjektering og illustrasjoner.

Rette vedkommende vil få gode muligheter hos oss.

 

Ønskede kvalifikasjoner;

• Relevant utdannelse

• Gode samarbeidsevner og evne til å arbeide selvstendig

• Lyst til å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere.

 

Vi kan tilby:

• Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver.

• Tverrfaglig arbeidsmiljø med bl.a arkitekter, arealplanleggere, veg- og trafikkfag, tekniske fag, geologer og bygningsingeniører.

• Muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy, Rambølls flerårige program for medarbeiderutvikling, kurs og studieturer.

• Meget godt arbeidsmiljø og sosiale ordninger for de ansatte.

• Konkurransedyktige betingelser.

 

Våre kontorer ligger i Mellomila.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingen;

Seksjonsleder landskap, avdeling Arkitektur og Landskap, Jan Ole Lein – 932 43 280, jan.ole.lein@ramboll.no eller Avdelingsleder Siri Rørholt, avdeling Arkitektur og Landskap – 905 54 186, siri.rorholt@ramboll.no

 

Velkommen som søker!

Søknadsfrist 1. desember
Arbeidssted Trondheim

Søk stilling

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/3f74f3be633fa05cd09177da28ab5283/618987/35747?iso=no

Kontaktperson

Jan Ole Lein

932 43 280

 

Vis flere stillinger: