Peab satser i Trondheim

Peab bygg etablerer seg nå i Trondheim. Fra før har de vært representert som boligutvikler og på industrisiden i Trondheim. Nå skal de også bygge.

Peab flytter inn i KLP-bygget, også kjent som Miljøbygget, i Professor Brochs gate 2 1. september i år. Asbjørn Løksa er ansatt som regionsdirektør mens Trond Flønes fortsetter som distriktssjef for Boligutvikling.

Peab er en totalleverandør av tjenester innenfor entreprenørbransjen. Peab i Norge er representert i Oslo, på Østlandet, i Østfold, Trondheim, Møre og Nord-Norge. Selskapet har virksomhet innen bygg, anlegg, eiendomsutvikling og industri. Selskapet har en ambisjon om å bli landsdekkende, og det er da naturlig å satse sterkere i Trondheimsområdet.

- Vi ser frem til å utvide virksomheten i Trondheim. Vi har tro på markedet i området og har ambisjoner om å starte byggeprosjekter i løpet av kort tid. Dette blir spennende, for Trondheim byr på mange muligheter, sier Asbjørn Løksa.

Peab har et mål om å bli Nordens beste arbeidsplass uansett bransje, og jobber hardt med rekrutterings- og utviklingsprogrammer. Peab trenger flere medarbeidere i Trondheim.

- Ta kontakt med oss hvis du har lyst til å jobbe i Peab, oppfordrer Asbjørn Løksa, som inviterer til stor åpningsfest ved torget torsdag 25. august fra kl 16. Da blir det gratiskonsert med Terje Tysland, servering av byggvafler og mulighet til å vinne i ”handyman” i en hel uke.

- Vi skal synes og høres, og oppfordrer til å ta kontakt med oss om du har spennende byggeprosjekter, vil kjøpe leilighet, hus eller har tomter tilgjengelig. I Trondheim skal Peab bli kjent som den beste entreprenøren på prosjektgjennomføring, og være et naturlig førstevalg for våre kunder, sier Løksa.