Kontrollingeniører/geologer til stort tunnelprosjekt

Centerpoint er et konsulentselskap som tilbyr utleie av spesialister innenfor ingeniøryrker, IT og økonomi. Selskapet holder til i Oslo sentrum og har siden starten i 2002 etablert et solid nettverk både på konsulent- og kundesiden.

Ved å jobbe med anerkjente arbeidsgivere som er ledende innen sine bransjer, kan vi tilby gode og utfordrende arbeidsplasser for de kandidatene vi presenterer. Centerpoint har i dag 16 ansatte, alle med solid utdannelse og lang erfaring innenfor de segmentene vi arbeider med.

FirmaCenterpoint AS
FylkeVestfold
StedHolmestrand
Søknadsfristsnarest

 

Vi søker etter 8 kontrollingeniører og geologer med erfaring fra tunnelprosjekt. Kontrollingeniørene vil representere byggherre i et omfattende tunnelprosjekt i Vestfold.

Kontrollingeniørene vil tiltre i løpet av 2011 og varigheten på oppdragene vil være på minimum 3 år.

 

 

Arbeidsoppgaver:

Hovedarbeidsområder vil være oppfølging og kartlegging av geologi og bergforhold. Kontrollingeniøren skal også delta i oppgaver knyttet til tunneldrivingen, slik som deltagelse på byggemøter, oppføging av mengder, målebrev osv.

 

Kvalifikasjoner/kompetanse:

Stillingene krever relevant utdanning fra universitet eller høyskole, min. 3 år, med fagbakgrunn innen ingeniørgeologi/geologi. For kandidater med sterk og allsidig praksis innen bergarbeid kan kravet til utdanning fravikes.

 

Arbeidssted:

Holmestrand

 

Vi kan tilby:

  • Langsiktig oppdrag med gode betingelser for den rette kandidat.
  • Profesjonelt og trivelig arbeidsmiljø - både i prosjektet og i selskapet.
  • Personlig oppfølging og karriereplanlegging.

 

Send din CV til bernhard@centerpoint.no

Vis flere stillinger: