Barnehagesuksess for Temporent

Larvik kommune forlenger avtalen med Temporent om leie av fire barnehager. Også Fet kommune har forlenget leiekontrakten av en barnehage ut 2011.

– Vi er sterke på leveranser til barnehager og det er selvsagt en stor anerkjennelse at disse kontraktene forlenges, sier regionsjef Terje Mork i Temporent.

Til sammen er det ca 200 barn som går i barnehagene i Larvik som er levert av Temporent. Avtalen forlenges med to år og vil være med å gi Larvik full barnehagedekning også i tiden som kommer.

– På grunn av nytt behov for flere barnehageplasser har vi bestemt oss for å forlenge kontrakten med Temporent, sier Charlotte Gimle, eiendomssjef i Larvik kommune.

Hun konstaterer at erfaringene er gode og at Larvik kommune har tett og god kontakt med Temporent.

Selv om Temporent har hele Sør-Norge og Midt-Norge som arbeidsfelt så er det ekstra hyggelig å få forlengelse av kontrakten i Fet kommune. Barnehagen som sto ferdig i august 2007 var Temporents første prosjekt i Norge.

– Det er gledelig at introduksjonen vår på det norske markedet står seg godt ennå, og at Fet kommune forlenger kontrakten, kommenterer Mork.

Eiendomssjef i Fet kommune Bjørn Magne Bakken konstaterer at kommunen er godt fornøyd.

– Paviljongen barnehage er en meget god barnehage, og en god løsning mens vi jobber med å finne egnet tomt til permanent barnehage. Vi sliter litt med å finne riktig plassering, men i løpet av 2011 skal vi ha dette på plass slik at de 52 barna får permanent barnhage, sier han.

I tillegg har flyselskapet Sundt Air AS på Gardermoen forlenget avtalen for sine kontorlokaler med ytterligere et år til februar 2012.

– Vi opplever den midlertidige bygningen som overraskende bra. Vårt hovedbygg fra 2001 har problemer med å konkurrere når det gjelder ventilasjon på varme sommerdager, sier økonomisjef Rune Haldorsen i Sundt Air AS.

Temporent er markedsledende i Sverige på midlertidige lokaler og har vært i Norge siden 2006. Siden oppstarten i Norge er Temporentlokaler tatt i bruk i flere norske barnehager, skoler og kontorer hovedsakelig på Østlandet.