Ny direktør for Installasjon i ÅF

Ottar Skarstein (43) er ansatt som direktør for Installasjon i ÅF Norge AS.

Skarstein kommer fra Sweco, hvor han de siste åtte årene har jobbet som avdelingsleder for tekniske installasjoner.

Skarstein har utdannelse fra STF (Sørlandets Tekniske Fagskole), med VVS som hovedfag. Han er RIF-godkjent rådgiver, og har innehatt ulike lederstillinger siden

1995. Skarstein har spesiell kompetanse rundt bærekraftige løsninger, noe som stemmer godt med de grønne fokusområdene i ÅF Green Advisor Plan. Skarstein har jobbet på en rekke spennende prosjekter som både senioringeniør, prosjektleder, prosjekteringsleder og kontraktsleder. Han er også leder av RIF sitt fagutvalg for tekniske installasjoner.

- Ottar har en profil og personlighet som jeg mener passer bra i ÅF. Videre bringer han med seg erfaringer og et kontaktnett som vil hjelpe oss til å øke både lønnsomhet og vekst, sier adm. dir. i ÅF Norge AS, Ove Guttormsen.

Som direktør for Installasjon får Skarstein ansvaret for ÅF sine avdelinger i Oslo, Lillestrøm, Sandefjord, Bodø og Sortland. Avdelingene leverer rådgivning og prosjektering innenfor VVS, elektro, brann og prosjektadministrasjon.

- Jeg ser frem til å bidra til videreutvikling av et sterkt faglig miljø samtidig som jeg gleder meg til å få være med på å styrke ÅF sin posisjon i Norge. Det blir spennende å få samarbeide innad i et sterkt konsern med ett verdisett og en profil som passer meg, sier Skarstein i en kommentar.

Ottar Skarstein tiltrådte sin nye stilling i ÅF i starten av desember.