Takk alle fjellsprengere!

NFF-formann Eivind Grøv har skrevet et notat til Byggeindustrien der han takker alle for innsatsen i forbindelse med Fjellsprengningsdagen 2010.

Eivind Grøv skriver følgende:

Fjellsprengere over det ganske land, takk for innsatsen!

Da er Fjellsprengningsdagen 2010 en del av historien. Og formannen er dere alle en stor takk skyldig. Årets dag ble en stor suksess, slik opplevde ihvertfall formannen det. Og det er dere alles fortjeneste som bidragsytere til arrangementet; som foredragsholdere, utstillere, sponsorer, komitémedlemmer og ikke minst som deltakere. Det er uansett det vi er til sist alle sammen, deltakere i et stort og felles arrangement.

Aldri tidligere har jeg fått så mye uoppfordret ros av folk jeg traff i løpet av torsdagen. Folk skrøt av foredragsholderne, programmet, gjennomføringen, middagen, alt sammen i grunnen. Tusen takk for det, det varmer og ikke noe negativt hørte jeg i løpet av de to dagene. Det er også nyttig med tilbakemeldinger som hjelper oss å forbedre Fjellsprengningsdagen til å bli et enda bedre arrangement, i et felles løft. Vi tar imot kommentarer med takk. Det opplever vi som positiv, vennligsinnet og konstruktiv kritikk.

Dere skal alle sammen ha ros for å ha vært med på å gjøre Fjellsprengningsdagen 2010 til en suksess. Stor deltakelse, positiv innstilling, lojalitet ovenfor foreningen og engasjement for industrien vi representerer, alle elementer som gjør at det er en hyggelig og positiv jobb å være formann i NFF. Og middagen fant sted under sømmelige forhold. Vi har virkelig en god tradisjon å ta vare på i dette arrangementet.

Og SAS-hotellet fungerte godt, noe mer teknikk gav lyd og bilde som gjorde at alle fikk med seg det som foregikk på podiet, maten var upåklagelig og drikke var det nok av både her og der. Og vi har en følelse at vårt arrangement ønsker hotellet å fortsette å ha, de uttrykker i ord og handling at de setter pris på oss.

Avslutningsvis; som formann i NFF ønsker jeg dere på vegne av Styret og foreningen alle sammen en riktig god adventstid, etter en god opplevelse på Fjellsprengningsdagen er vi i modus for å la oss svøpe inn av adventstemningen.

Glück auf

Eivind Grøv

Formann NFF

------------------------------

Se billedkarusell, videoer og saker fra Fjellsprengningskonferansen her