Norges hurtigst voksende huskjede

Systemhus vokser raskest av alle huskjedene i landet. – Utrolig morsomt, kommenterer en storfornøyd kjedeleder Karl Arne Jespersen.

Statistikk fra Prognosesenteret for salg og igangsetting av nye boliger første halvår viser at aktiviteten i boligmarkedet er på full fart oppover. Og best utvikling av alle er det Bodø-baserte Systemhus som kan vise til.

– Vår vekst i både salg og bygging av nye boliger ligger nesten dobbelt så høyt som totalmarkedet så langt i år, opplyser markedssjef Anders Paulsen.

Den totale igangsettingen av nye boliger i Norge første halvår 2010 ligger 54 prosent over samme periode i fjor, mens tilsvarende tall for salget ligger 23,7 prosent over på landsbasis. I samme periode kan Systemhus vise til en vekst i antall igangsatte boliger på 98 prosent og en salgsvekst på 65 prosent sammenlignet med samme periode i 2009.

– Dette er veldig artig og viser at våre forhandlere gjør en flott jobb i sine områder, sier kjedeleder Jespersen.

Systemhus-kjeden har lagt vekt på høy kvalitet i sine produkter hvor det legges vekt på et godt inneklima og god design i boligene.

– Tilbudet i markedet er stort og vi må ligge helt i front i produktutviklingen dersom vi skal henge med. Blant annet lanserte Systemhus det første passive typehuset allerede i 2009 som viser at boligkjeden har en fremskutt posisjon i boligutviklingen, avslutter markedssjef Paulsen.