MIKA søker: Prosjektleder, Anleggsledere og formenn for arbeid i Norge

Som en del av Betonmast konsernet er MIKA AS et av Nordens ledende selskaper innen fjellsprengning og vi er i sterk utvikling. De fleste av våre kontrakter er hovedentrepriser på store prosjekter (50-700 mill). Noen av våre kunder er: Jernbaneverket, Statens vegvesen, div. kraftselskaper og Statoil. MIKA er sertifisert av Det Norske Veritas for system for kvalitetsstyring ISO 9001 og for ytre miljø ISO 14001. Hovedkontoret ligger på Slependen i Bærum. Prosjektene utføres i hele Norge. Omsetning er på ca NOK 400 millioner, og vi er i dag 145 fast ansatte.

FirmaMika
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Arbeidsoppgaver;

- Prosjektledelse, anleggsledelse, (daglig drift av byggeplass)

- Oppfølging av HMS, kvalitet og kostnadskontroll

- Representere MIKA AS på byggeplassen, og mot offentlige myndigheter og kunder

- Innkjøp av varer og tjenester

- Planlegging; riggplan, bemanningsplaner og fremdriftsplaner

 

Kvalifikasjoner;

 

Sivilingeniør- eller ingeniør med erfaring fra entreprenørvirksomhet, nyutdannende ingeniører med stå på vilje oppfordres også til å søke. Kandidater med relevant arbeidserfaring vil også bli vurdert.

Du er målbevist, liker å ta ansvar. Du kjennetegnes ved et høyt aktivitetsnivå, du jobber selvstendig og har gjennomslagskraft.

 

Vi tilbyr;

 

MIKA er en bedrift med korte beslutningslinjer og stor påvirkningsmulighet. Rett person får utfordringer og utviklingsmuligheter i en organisasjon som setter samhandling og effektivitet i fokus.

Vi har gode lønnsvilkår, og et godt arbeidsmiljø. Arbeidssted: på prosjekt i Norge

 Høres dette interessant ut? Ta kontakt med HR-Leder, Anders Flåtteng på tlf: 92 81 00 07 eller anf@mika.no. Konfidensiell behandling av alle søkere.

 

Vis flere stillinger: