Sivilingeniør/ingeniør innen byggeteknikk


Norconsult ASer med sine 1700 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 47 andre kontorer i Norge og i utlandet. 

FirmaNorconsult
FylkeRogaland
StedHaugesund
SøknadsfristLøpende

Norconsult i Haugesund tilbyr tjenester innen prosjektadministrasjon, bygg- og anleggsteknikk, brannrådgivning, samferdsel, miljø- og kommunalteknikk, landskapsarkitektur samt areal- og samfunnsplanlegging. Kontoret har 10 ansatte og holder til i spennende lokaler i Smedasundet 66 (Høvleriet).

Innen byggeteknikk utfører vi varierte prosjekteringsoppdrag for alle typer byggeprosjekter, spennende fra næringsbygg der vi har ansvar som RIB, til industri (olje- og gassanlegg) der vi har totalansvaret for prosjektering inkl. prosjekteringsledelse.

Vi er på jakt etter en sivilingeniør/ingeniør med konstruksjonsbakgrunn, fortrinnsvis med noen års erfaring fra rådgivningsbransjen. Du må ha gode teoretiske kunnskaper og interesse for/beherske DAK og beregningsverktøy som Staad, Abacus el. tilsv. Vi forventer at du er villig til å stå på, ta ansvar og liker å jobbe med kunder i en utfordrende hverdag.

Dine arbeidsoppgaver vil spenne fra byggeteknisk prosjektering til oppdragsledelse i alle faser av et prosjekt. Vi samarbeider med øvrige kontorer i Norconsult og jobber ofte i tverrfaglige team. Du vil bli en del av vårt faglige nettverk for konstruksjonsteknikk.

 

Ønskede kvalifikasjoner

* Sivilingeniør eller ingeniør, primært med noen års erfaring

* Løsningsorientert med tverrfaglig forståelse

* Evne til markedsføring og relasjonsbygging

* Erfaring med Dak-verktøy

* Nyutdannede kan også søke

 

Vi tilbyr

* Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

* Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

* Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø

* Fokusering på kompetanse- og personalutvikling

* Yngres forum og fadderordning for nyutdannede

* Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, treningstilbud, bedriftshytter mm

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes via vårt elektroniske søknadsskjema.

Vis flere stillinger: