Daglig leder/ Distriktsleder Vestfold

Retura Norge er en landsomfattende franchiseorganisasjon med 30 eiere og franchisetakere. Samlet årsomsetning i gruppen er om lag 1,3 milliarder kroner. Selskapene tilbyr kostnadseffektive og miljøriktige avfalls-, kildesorterings- og gjenvinningsløsninger til næringslivet og offentlige virksomheter. Retura Wilhelmsen & Sønner er franchisetaker for det sentrale Østlandsområdet. Selskapet omsetter for om lag 300 mill kr og er heleid av Veidekkekonsernet.

FirmaReture Norge As
FylkeVestfold
Søknadsfrist13.05.2010

 

Vi er i ferd med å samordne virksomheten til Wilhelmsen & Sønner og Sandefjordselskapet Carl C. Fon Container, og søker derfor

DAGLIG LEDER/DISTRIKTSLEDER VESTFOLD

Distriktet vil i år ha en omsetning på om lag 60 mill kr, med potensial for betydelig vekst i årene fremover.

Vi søker en engasjert, tydelig og forretningsorientert leder, gjerne med bakgrunn innen økonomi og/eller logistikk. Du skaper resultater gjennom samspill og involvering. Gjenvinningsbransjen gjennomgår en betydelig restrukturering og profesjonalisering. Stillingen vil derfor innebære spennende strategiske og taktiske utfordringer i kombinasjon med sterkt fokus på logistikk og anleggsdrift. Salg skjer til alt fra store konsern og offentlig virksomheter til lokalt næringsliv og privatmarkedet som etterspør containerløsninger.

Du vil få ansvar for en kompetent ledergruppe med ressurser knyttet til logistikk, salg, anleggsdrift og administrasjon. Vi har anlegg i Stokke, Holmestrand og Mjøndalen, og kontorsted vil bli på ett av disse stedene.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, blant annet aksjekjøpsordninger i Veidekke ASA.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Egil Lorentzen

tlf +47 970 51 400.

 

Søknad sendes til gunn.hege.andol@veidekke.no innen 13. mai

 

Vis flere stillinger: