Spennende tid

Våren er en meget spennende tid, men for mange hageelskere er det også en tid for tilbakeslag og skuffelser. Mange er gjerne litt for hastige med å skulle skaffe seg en blomstrende hage. Mange kan få seg en alvorlig nedtur når de om morgenen finner nyinnkjøpte sommerblomstene nedfrosset og nedsnødd. På denne tiden av året kan mye skje. Vi bor i et stort og langstrakt land hvor våren og sommeren kommer til ulike tider.

 

Nå får vi bare håpe at ikke askeregnet som deler av landet har fått vikl lage så mye sur jord at mange planter får problemer. Men forhåpentligvis slukkes også denne islandske vulkanen og verden kan komme tilbake til det normale.

Vi skal ikke se bort fra at mange nå velger bort ferien i utlandet. Da kan det å gå hjemme i sin egen hage kanskje være langt mer avstressende og koselig enn å sitte i endeløse køer på en flyplass langt vekk i stan.

Uansett – dagene går – sola stiger – og snart er faren for nattefrost og nye snøbyger en saga blott – for en lang deilig periode. Det er lenge til høsten. Nå har vi en flott tid foran oss.