Stor feiring for EBA

Torsdag 6. mai er det klart for årets store begivenhet i byggenæringen. Da feirer EBA sitt 100 års jubileum på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo.

Nå utfordrer EBA-sjef Jon Sandnes sine 220 medlemsbedrifter til å gjøre dette til en minnerik og kraftfull markering av entreprenørenes rolle og betydning for landets utvikling.

– Ingen kan ta fra oss entreprenører betydningen av begrepet ”Vi bygger Norge”. Gjennom 100 år har norske entreprenører vist både dristighet, mot og evne til å bygge landet. Dette skal vi markere på en skikkelig måte 6. mai, lover Sandnes, som satser på at flest mulig av medlemsbedriftene blir med på feiringen som skjer i forbindelse med foreningens generalforsamling.

– Vi har invitert en rekke representanter fra samfunns- og næringsliv, tidligere tillitsmenn og ansatte i tillegg til våre 220 medlemsbedrifter, sier Sandnes som kaller jubileumsdagen en skikkelig maratonfeiring.

- Vi starter med ordinær generalforsamling i Næringslivets Hus på Majorstuen torsdag morgen, men allerede kl 1300 starter et festmøte på Plaza. I løpet av 2,5 timer skal vi ta for oss utviklingen og fremtiden for byggebransjen. Vi skal lansere jubileumsboken som sjefredaktør Per Helge Pedersen skriver med god hjelp fra bl.a fagbokforfatter Øyvind Steen. Samme kveld blir det jubileumsfest med over 300 gjester hvor det garantert vil bli både fest og moro, sier Jon Sandnes.