Vi søker dyktig siv.ing./ingeniør til prosjekteringsavdelingen i Tønsberg

Vil du være med på å forsterke JM Byggholts posisjon som en av Norges ledende boligutviklere? Region Syd står bl.a. bak boligprosjekter som Tranberggården, Marius Brygge, Basbergrønningen Vest, Vestsiden Brygge og Hovenga.

FirmaJM Byggholt
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Vi søker en dyktig person med DAK-kunnskaper og erfaring fra byggprosjektering som har evne til å arbeide selvstendig og å samareide internt og eksternt. Vi søker primært en person med noe erfaring.

 

Arbeidsoppgaver:

Det vil bli varierte arbeidsoppgaver med prosjektering i tre, betong og stål.

Arbeidet vil i hovedsak bestå i utarbeidelse av prisgrunnlag/kontraktsgrunnlag med teknisk beskrivelse, statiske beregninger, energiberegninger og arbeidstegninger med detaljer, fra skissestadiet til og med "as built". Vi har ikke egne produksjonsressurser i regionen og det innebærer samarbeid med eksterne entreprenører.

Som prosjektmedarbeider forventes det at også du bidrar med:

- Oppbygging og vedlikehold av nødvendig kompetanse innen prosjektering, detaljering, byggebeskrivelser, statiske beregninger og energiberegninger.

- Produktutvikling av våre prosjekteringsanvisninger og standarddetaljer

- Å skape tillit hos våre samarbeidsparter og fornøyde kunder.

Vi har en meget spennende og stor byggerettsportefølje i regionen i attraktive områder, noe som bidrar til videre utvikling.

 

Vi kan tilby:

JM Byggholt har et tverrfaglig og aktivt fagmiljø med konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for etterutdanning og personlig utvikling. Vi trives på jobb og kan tilby et hyggelig og aktivt miljø, populære sosiale aktiviteter og firmahytte.

Er du interessert i stillingen?

Ta kontakt med regionsjef Sigbjørn Myhre på mobil 920 84 663, eller på e-mail: sigbjorn.myhre@jmbyggholt.no .

Søknad sendes på e-mail eller pr. post til JM Byggholt AS, Pb. 2053, 3103 Tønsberg.

Vis flere stillinger: