NVS fortsetter veksten

NVS i Norge har de siste ti årene tidoblet omsetningen, fra ca. 70 MNOK til 700 MNOK. Nå fortsetter tilveksten gjennom kjøp av rørleggerbedriften A T Furustad AS i Sandefjord.

Oppkjøpet, som først må godkjennes av Konkurransetilsynet, er et ledd i en planlagt ekspansjon i Vestfold, en region som antas å ha et betydelig markedspotensial.

NVS i er i dag en av landets ledende rørentreprenører og virksomheten omfatter tjenester innenfor varme og sanitær, industri, sprinkler, service og vedlikehold. NVS i Norge har 14 avdelingskontorer og totalt sysselsetter virksomheten ca 450 personer.

Ervervet av A T Furustad gjøres for ytterligere å befeste markedsposisjonen i Vestfold. I begynnelsen av 2008 ble rørleggerbedriften Knut Nilsen & Co i Sandefjord en del av NVS. Avdelingen har ca 40 medarbeidere og A T Furustad kommer til å integreres i denne virksomheten. De sammenslåtte enhetene samles under navnet NVS Sandefjord.

Adm. dir. Stein Dahle i NVS, ser store muligheter gjennom dette oppkjøpet og ønsker på sikt å ytterligere øke ekspensjonstakten i regionen.

- Virksomhetene kompletterer hverandre på en bra måte og vi ser interessante synergieffekter. A T Furustad har verdifull kompetanse innenfor eksempelvis prosjektledelse og prosjektering, noe som har gitt en sterk posisjon hos lokale kunder, mens vår eksisterende avdeling har større ressurser i form av flere montører. Gjennom å integrere disse kompetansefortrinn og ressurser øker mulighetene til å ta større totalansvar, delta aktivt i krevende utbygningsprosjekter og satse seriøst innenfor service- og industrimarkedet, sier Dahle.

A T Furustad AS i Sandefjord, startet sin virksomhet i 2001 og har i dag ca 15 medarbeidere. Trond Furustad er en av selskapets gründere og han mener at virksomheten får de beste mulighetene til utvikling gjennom å integreres i en større organisasjon.

- Vi har hatt en vellykket satsning i markedet med små og mellomstore prosjekter. Samtidig ser vi et ytterligere markedspotensial og skal vi lykkes videre så ser vi at det krever en betydelig ekspensjon av virksomheten. Vi har derfor sett det som et riktig veivalg å gjøre denne satsningen som en del av NVS i Norge, avslutter Trond Furustad.