Velkommen til nye nettsider

Vi kan i dag glede både leserne våre og oss selv i Byggeindustrien med at vi nå lanserer NYE bygg.no. Det er et omfattende redesign som er lagt ned i den nye nettløsningen som 07-Gruppen har utviklet sammen med oss.

Håpet vårt er at det skal bli lettere å finne frem på sidene våre. Den nye løsningen har også gjort at vi har fått en rekke nye tilbud og funksjoner på bygg.no.

Det at vi har kjøpt domenenavnet www.anlegg.no gjør at vi vil trappe opp anleggsstoffet også på nettsidene våre. Målet ligger klart - vi skal bli best der også. I og med overtakelsen av dette domenet vil vi også innlede et tett samarbeid med nettstedet http://www.anlast.com/anlast/ som er en viktig kanal for rubrikkannonser mot det profesjonelle markedet både i anlegg og transport. Gjennom dette samarbeidet ser vi klare vinnvinn-situasjoner som bidrar til et løft på begge nettstedene.

Vi har lenge drømt om å stille plass til disposisjon for gjestekommentarer. Nå får vi en slik spalte. Vi har allerede fått ja fra en rekke ledende personer både i næringen og på Stortinget som vil skrive i denne spalten. Er det noen som føler at dette må man være med på så send en mail til php@bygg.no

Mange har også etterlyst en mer lødig side. Gjennom en årrekke har Byggeindustrien hatt en vitsestafett. For noen år siden laget vi en egen vitsebok. Nå samler vi alle vitsene på siden Varsku Her som forhåpentligvis vil få smilet frem. Vi vil også legge inn morsomme filmsnutter, tegninger og alt som kan få humøret opp. Vi har også sikret oss retten til å kjøre tegneseriefiguren Pondus fast på denne siden. Er det noen som har noe å bidra med så send en melding til ab@bygg.no

Ba-torget er også relansert. Dette kan bli en viktig kanal når det gjelder kjøp og salg. I tillegg til rubrikkannonser vil vi også ha en bokhandel på denne siden.

Ellers er det kommet mange nye funksjonaliteter når det gjelder kart. Børssiden og næringslivssiden er slått sammen til en side. Ellers har vi også gjort en del andre endringer. Men fortsatt vil suksessen avhenge av at siden kontinuerlig oppdateres med nyheter og annet stoff folk i byggenæringen trenger.

Vi fordoblet antall brukere av bygg.no i fjor. Vi har også begynt det nye året bra med 20 000 unike brukere på en uke. Vi har nå nærmere 200 000 sidevisninger i samme periode. Ellers er det nå 8 000 som jevnlig får nyhetsbrevet fra Byggeindustrien.