Direktørskifte hos Hunton

Neste år slutter Knut Strand som administrerende direktør i Hunton Fiber og etterfølgeren kommer fra egne rekker. 

Strand slutter som administrerende direktør hos Hunton Fiber AS på Gjøvik 15. april 2009. Markedsdirektør Arne Jebsen overtar som ny administrerende direktør fra samme dato. Knut Strand har ledet selskapet i 10 år og går av ved 64 år etter avtale med eierne. Arne Jebsen har jobbet i selskapet i snart 12 år. Selskapet har hatt en meget positiv utvikling de siste årene og er en betydelig leverandør i byggevarebransjen. Selskapets hovedprodukt er asfalt vindtett plater til utvendig isolering av hus.

Knut Strand har ledet bedriften siden 1999. I denne perioden har selskapet nesten doblet sin omsetning samtidig som det har vært en meget positiv resultatutvikling. Det har i samme periode blitt utviklet en rekke nye produkter innenfor lydisolasjon, gulvvarme, vindtetting og konstruksjon.

Arne Jebsen har vært markedsdirektør i selskapet siden 1997 og har en omfattende internasjonal erfaring. Han er utdannet siviløkonom fra USA og har i tillegg en MBA fra IESE i Barcelona. Hunton Fiber AS eksporterer nær 50 % av sin produksjon til markeder utenfor Norge, med fokus på Norden og Nord-Europa. Arne Jebsen har i hele sin tid i Hunton Fiber AS vært en sentral person i ledelsen av selskapet og er særdeles godt kvalifisert til å overta etter Knut Strand.

Om direktørskifte uttaler Arne Jebsen: - Dette er en stor utfordring som jeg ser fram til å ta fatt på. Hunton Fiber AS er påvirket av finansuroen som alle andre, men vi står godt rustet til å tåle nedgangstider. Jeg ønsker å utvikle Hunton Fiber AS videre slik at selskapet blir en enda viktigere leverandør til det norske og nordiske byggemarkedet. Vi skal være en dyktig og profesjonell samarbeidspartner for våre kunder og ivareta høy kompetanse og kvalitet for å tilfredsstille markedets forventninger til oss.