Fortsatt mange hagegleder

Sommeren er på hell, men det betyr ikke at gleden av hagen blir mindre. Sensommeren og høsten er en spennende tid. Høsten har sin egen fargeprakt. På hage.no har vi allerede lagt ut mye stoff med tips og ideer om hage og høst. Det blir mørkere og kaldere - men da kan man forlenge sesongen i hagen med belysning og med varme. Mulighetene er mange.

 

Ellers er vi glade for alle hagespørsmål som kommer inn. Nå har vår hageekspert Marit Næss vært på ferie ved Middelhavet, men etter at hun nå er kommet hjem, er spørsmålene som har ligget på vent en liten stund, blitt besvart i tur og orden. Vi vil også lage nye videofilmer om kjente planter, blomster og trær. Håpet er at vi etter hvert skal bygge opp et allsidig arkiv på vårt Hage-TV. Tilbakemeldingene til disse videoklippene er udelt positive.

Redaktøren har vært på reise i Afrika. Flere saker er allerede lagt ut om blomsteropplevelsene på dette kontinentet. Turen rundt om i krydderhagen på Zanzibar var spennende. Det er også laget en generell sak om blomster i Afrika. Skjønt det som vi betrakter som vanlige hageblomster i Norge, er jo som trær å regne i Afrika.

Skjønt vi har også noen oaser når det gjelder planter og trær i Norge. Redaktøren har laget en sak om Svinviks Arboret på Nordmøre. Ta turen da vel.

Ellers er vi interessert i alle henvendelser om hage og uterom. Det har vært stor interesse for konkurransen om Uterom som vi har kjørt. Snart faller avgjørelsen om hvem som har vunnet. Flere konkurranser kommer.

Håpet er at enda flere sender inn bilder fra sine egne hager. I sommer har vi reist mye rundt om - og man må ta av seg hatten for alle dem som har evnen og gleden av å lage flotte hager.

Blomstergleden kan ingen  ta fra oss!