Hage.no gir uttelling

Vi får mange tilbakemeldinger både fra folk flest og fra profesjonelle aktører om at hage.no gir respons. Besøkstallene øker hele tiden, og innholdet blir stadig bedre og mer omfattende. Selv om vi i Sør-Norge har kunnet glede oss over vår og mye blomsterprakt den siste tiden, må vi ikke glemme at det fortsatt er mange som sliter med delvis vintervær eller i alle fall kaldt og guffent vær. Men våren og varmen kommer til alle - og da håper vi at hage.no kan gi inspirasjon.

 

Sitter man høyt til fjells eller sitter man bak vinduene og ser ut på snødekte marker så kan man glede seg til at det snart blir forandringer. Og de kommer plutselig. Vi får håpe at nettsidene våre kan være gode og nyttige for den som fortsatt kun har mulighetene til å planlegge hvordan hagen skal bli i sommer.

Vi vil om få dager også lansere helt nye sider om Hus, Bolig, Hytte og Energi som er bygget opp på samme lest som hage.no. Nettstedet www.boligogenergi.no som i dag er undersider av www.bygg.no vil etter hvert fremstå som et selvstendig nettsted. Dette betyr at vi i Byggeindustrien kan bli den brede mediebedrift vi tar mål av oss å være.

Vi vil være en totalleverandør av informasjon og annonser på et meget bredt felt både gjennom tidsskriftet Byggeindustrien og på våre nettsteder. Med den kontaktflaten vi har, er vi overbevist om at vi kan være en brobygger mellom de profesjonelle utøverne og forbrukerne.

En leser har etterlyst besøkstall. Til det kan vi si at siden starten 17. mars kan vi dokumentere følgende tall på hage.no:

Unike brukere: ca. 20 000
Antall besøk: ca. 30 000
Antall sidevisninger: ca: 250 000

Dette vil vi karakterisere som en meget god start for en slik nettside - og vi ser at trafikken stiger dag for dag - og vi ser at det blir stadig flere faste lesere som allerede har satt dette som en startside eller favorittside.