Hederspris til Gjil

Butikksjef Per Gjil fikk årets hederspris på Montér-kongressen. 

Årets Montér kongress ble arrangert på Radisson SAS på Lillehammer fra 13. til 15. januar. Kongressen ble offisielt åpnet med et stilfullt arrangement ved Lysgårdsbakkene med tenning av OL-ilden, oppvisning av brettkjørere, et storslagent fyrverkeri og fakkeltog tilbake til hotellet

Under festmiddagen ble det delt ut hederspriser til byggevarehus og medarbeidere som hadde utmerket seg på forskjellige måter. Og den gjeveste prisen av dem alle, Årets Hederspris, gikk til butikksjef Per Gjil fra Montér Forus for hans entusiasme, gode humør og store innsats gjennom mange år.

Det ble tre hektiske og innholdsrike dager med presentasjon av planer for videre vekst, mye nyttig informasjon, workshops og leverandørtreff. Men det ble også tid til en skikkelig feiring av den sterke veksten Montér hadde i 2007 - da kjeden passerte Maxbo og ble nest største byggevarekjede i Norge.

Kongressen hadde også innslag fra eksterne foredragsholdere; Rektor ved Oslo Markedshøyskole og Norsk Reiselivshøyskole, Trond Blindheim, ga deltakerne et innblikk i de utfordringene byggevarehandelen vil møte i fremtiden, og punktum for kongressen ble satt av Dag Erik Pedersen som fortale om den tøffe veien mot sin fantastiske karriere som proffsyklist i Italia.