Bak fra venstre: Terje Kjærvik (ANE), Roy Nordal(ANE),  Ole-Martin Haug (ANE), Bjørn Aamold (ANE), Øyvind Berg (Stabilo), Fredrik Syvertsen(Stabilo),Erling Strøm(Stabilo),Foran fra venstre: Bård Haga(Stabilo),, Glenn Tomas Bjørnsrud(Stabilo),, Thomas Haare(Stabilo),
Bak fra venstre: Terje Kjærvik (ANE), Roy Nordal(ANE), Ole-Martin Haug (ANE), Bjørn Aamold (ANE), Øyvind Berg (Stabilo), Fredrik Syvertsen(Stabilo),Erling Strøm(Stabilo),Foran fra venstre: Bård Haga(Stabilo),, Glenn Tomas Bjørnsrud(Stabilo),, Thomas Haare(Stabilo),

Aas & Nordal Entreprenørforretning får nye medeiere

Investeringsselskapet Stabilo har blitt medeier i Aas og Nordal Entreprenørforretning AS (ANE).

Det melder Stabilo AS i en pressemelding.

Investeringsselskapet har inngått en avtale om kjøp av 65 prosent av ANE. Alle selskapets tidligere aksjonærer vil fortsette som medeiere og ansatte i selskapet. Driften av ANE vil videreføres, og utvikles under samme selskap og med samme navn.

ANE har de siste årene hatt en økende oppdragsmengde, og nådde i 2022 en omsetning på cirka 300 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.

ANE ble etablert i 1957 og tar tradisjonelle entreprenøroppdrag som vedlikehold og nybygg innen offentlig og privat sektor, samt landbruket. De leverer også boliger, har spesialkompetanse innen plassbygget betongkonstruksjoner og har en høy andel av egne fagarbeidere ansatt i selskapet.

Stabilo AS er et investeringsselskap med en eiergruppering fra BA-næringen i Stor-Oslo, og er involvert i en rekke entreprenørselskaper. Selskapene som er tilknyttet sfæren til selskapet forventes å omsette for cirka en milliard i 2023, ifølge meldingen.

– Stabilo AS investerer i veldrevne entreprenørselskaper med et sammenfallende verdigrunnlag, og som har et utviklings- og vekstpotensial. Soliditet, omdømme og kultur er kriterier som er vektlagt ved investeringen», forteller Erling Strøm, styrets leder i Stabilo i pressemeldingen.