Atle Jensen. Foto: Minel
Atle Jensen. Foto: Minel

Blir ny administrerende direktør i Minel

Atle Jensen har overtatt som administrerende direktør i elektroentreprenøren Minel.

Han overtok som administrerende direktør 1. mars etter at Øyvind Sæthersmoen, som har ledet konsernet siden 2018, ga beskjed om at han ønsket andre oppgaver innen konsernet, skriver selskapet i en pressemelding.

- Jeg valgte å takke ja til stillingen fordi jeg har stor tro på måten Minel er organisert på med lokal forankring og desentralisert drift støttet av en effektiv konsernstab. Konsernet har mange dyktige medarbeidere som bidrar til konsernets gode omdømme. Videre har det vært viktig for meg at Øyvind fortsetter i selskapet slik at jeg kan dra veksler på hans kompetanse, sier Jensen i samme melding.

Han har utdannelse fra Universitetet i Oslo med mastergrad i geofysikk samt en mastergrad i strategisk ledelse fra Handelshøyskolen i Bergen. Han har rundt 25 års arbeidserfaring fra industrimiljøet på Raufoss innen romfartsteknologi, bildelproduksjon og Sintef. Videre har Jensen vært kraftanalytiker i Mjøskraft og ledet elektronikkvirksomhet i Norge og utlandet.

- Styret i Minel er svært fornøyd med å få Atle med på laget. Bransjen er i stor utvikling og vi har identifisert et betydelig potensial for videre vekst basert på vår konsernmodell. Atle har en meget spennende bakgrunn, og jeg er trygg på at han har den kompetanse og erfaring som skal til for å realisere vår ambisjon om å være en av de ledende elektroentreprenørene på Østlandet, sier Kjell Michaelsen, styreleder i Minel i meldingen.