Foto: Wimo Fjellsikring.

Varslet permitteringer - fikk bonus

Da alt stoppet opp i mars i fjor måtte Wimo Fjellsikring sende ut permitteringsvarsler. Da 2020 var omme hadde selskapet satt omsetningsrekord og alle ansatte fikk bonus.

– Vi er stolte av hvordan alle ansatte har bidratt og vist hvordan de har tatt smittevern på alvor. Alle har endret rutiner og stått på for at vi skal kunne holde alle mann i drift og opprettholde produksjonen, sier daglig leder og medeier Anders Lindstad i Wimo Fjellsikring, i en artikkel i BA

Wimo Fjellsikring holder til på Nesttun i Bergen og utfører både store og små oppdrag innen bolting og fjellsikring. I midten av mars måtte selskapet sende ut permitteringsvarsler, men disse ble trukket tilbake da markedet raskt tok seg opp igjen og planlagte prosjekter viste seg å gå omtrent som normalt. Lindstad opplyser til BA at de også fikk en del ekstraoppdrag i det private markedet.

Høy aktivitet gjorde at Wimo Fjellsikringt til slutt endte opp med en rekordomsetning på 74 millioner kroner, og en vekst på hele 25 prosent i 2020. Ifølge BA fikk hver av de 52 ansatte en bonus på 10.000 kroner. Det er for øvrig det femte året på rad at de ansatte får den samme summen i bonus.

– Fint hvis det kan motivere ansatte til å stå på videre, sier Lindstad til BA.