Avdelingsleder Tekniske Installasjoner

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist04.06.2020

Vi søker stødig og samlende leder

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som avdelingsleder for tekniske installasjoner har du overordnet ansvar for 30 dyktige medarbeidere fordelt på to grupper – VVS og elektro. Du får en viktig jobb med å identifisere og utnytte kommersielle muligheter og utvikle avdelingen slik at vi er rustet til å skape kreative og forretningsmessige gode løsninger i tråd med kundenes behov. Du blir også et verdifullt tilskudd til Sweco Stavangers ledergruppe sammen med regionleder og avdelingslederne for fagområdene infrastruktur, bygg og PA.

Hos oss vil du utvikle deg. Du er gjerne en type som alltid leter etter muligheter for å få prosesser og arbeidsmetoder til å fungere bedre, og du er god til å formidle og gjennomføre vedtatte beslutninger. Du bidrar med egne ideer, er lydhør for andres innspill, og gir medarbeiderne dine et klart veikart for retningen mot målet. Du støtter, oppmuntrer og utvikler teamet ditt, og du vil også få rik anledning til å utvikle nye kunderelasjoner og sette i gang aktiviteter som kan gi oss nye oppdrag. Du vil få utfordrende og spennende oppgaver som gir deg store utviklingsmuligheter i et fleksibelt, hyggelig og inkluderende miljø.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du legger til rette for at avdelingen leverer rett kvalitet til riktig tid og kostnad.
  • Du driver aktiv kundekontakt og tar gjerne kontakt med potensielle kunder.
  • Du har personalansvar for gruppelederne i avdelingen.
  • Du motiverer medarbeiderne i avdelingen og sikrer et godt arbeidsmiljø.
  • Du er prosjekteier.
  • Du følger opp rådgivningsoppdrag i henhold til kontrakter og avtaler.
  • Du deltar i tilbudsarbeid og yter bistand i tvistesaker.

Dette kan du

  • Du har en master eller bachelor innen relevante fag.
  • Du har god kjennskap til BA og erfaring med å jobbe med fag relatert til tekniske installasjoner.
  • Du har ledererfaring og prosjektledererfaring, gjerne fra BA.
  • Du liker å sette deg inn i nye verktøy og har god digital forståelse.

Søknader vurderes fortløpende. Vi benytter oss av Semac bakgrunnssjekk i våre prosesser.

Kontaktpersoner:

Hilde Birkeland Sund

Regionleder

+47 906 43 837

Søk stilling

Vis flere stillinger: