Prosjektleder for offentlige oppdragsgivere

OPAK er rådgiveren som ikke er opptatt av hvor store vi kan bli, men hvor gode vi skal bli.

Vi vet at våre råd har stor betydning. Derfor strekker vi oss alltid for å sikre at leveransen til kunden er den aller beste, en holdning som er grunnleggende i OPAKs kultur. I OPAK går vi aldri på akkord med egen faglighet. Vi viser igjen og igjen at vi leverer kvalitet. Det gir oss rom til å velge blant de mest spennende oppdragene. I kunderelasjonene våre, de store og de små, skapes det ekte engasjement fordi vi brenner for arbeidet vårt.

Vi tror at medarbeidere som føler seg faglig trygge blir de stødigste rådgiverne. For å skape et solid miljø for vekst og læring følges alle medarbeidere tett opp. Gjennom å satse på deres utvikling kan vi skryte av en kvalitetskultur som forplanter seg i alt vi gjør. Hjelpsomhetskulturen vår premierer spisse ører fremfor spisse albuer, og gjør tverrfaglighet mulig i praksis. Slik får hver eneste medarbeider mulighet til å bli den beste versjonen av seg selv på arbeidsplassen.

Vi ligger i front fordi vi tenker langsiktig og utover oss selv. Med vår kompetanse og løfteevne har vi en plikt til å gi videre der vi kan.

OPAK har like store planer for de neste 50 årene – som resultater fra de forrige 50.

OPAK. Med engasjerte rådgivere i front.

FirmaOPAK
FylkeOslo
Søknadsfrist11.08.2020

Faglig engasjert prosjektleder til oppdrag for offentlige oppdragsgivere

For å imøtekomme økende oppdragsmengde og styrke vår posisjon innenfor prosjektledelse søker vi nå etter prosjektledere med lang erfaring til oppdrag for offentlige oppdragsgivere. Som prosjektleder vil du bli en del av et kompetansemiljø med dedikerte medarbeidere, og vil få delta i utviklingen av seksjon prosjektledelse i OPAK.

Arbeidsoppgaver:

Som prosjektleder for offentlige byggherrer vil arbeidsoppgavene være varierte i kompleksitet og innhold og vil kunne omfatte alle faser i prosjektene, fra programmering til ferdigstillelse bygg.

Du vil bl.a. få ansvar for å sørge for at prosjekter leveres til riktig tid, avtalt pris og forventet kvalitet. Eksempler på oppdrag du vil være prosjektleder for er sykehjem, skoler, omsorgsboliger, barnehager, idrettsanlegg, kulturbygg og øvrige typer offentlige bygg.

Utdannelse og arbeidserfaring:

Du har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen byggfag eller andre relevante fagkombinasjoner. Du har fortrinnsvis lang og solid erfaring som prosjektleder, herunder erfaring med offentlige formålsbygg innen utdanning, helse, kultur, etc. God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning.

Egenskaper:

Vi søker deg som er opptatt av å yte rådgivning med høy kvalitet, utvikling av egen kompetanse og ønsker å bli en del av et inkluderende og sterkt fagmiljø. For å lykkes i rollen som prosjektleder må du være initiativrik og trives godt som leder av team og være opptatt av å skape resultater og verdier gjennom prosjektene. Du har gode kommunikasjonsevner og evne til å skape et godt samarbeid med både kollegaer, oppdragsgivere og andre relevante aktører.

Vi kan tilby:

  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Godt arbeidsmiljø, faglig utvikling og tett oppfølging
  • 5 ukers ferie i tillegg til fri i påsken og romjulen
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Søknadsinformasjon: Experis AS samarbeider med OPAK AS i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV og søk på stillingen med søknadstekst på www.experis.no

Søknadsfrist: Snarest og senest 11. august. Vi intervjuer fortløpende
Arbeidssted: Skøyen
Tiltredelse: Etter avtale
Kontraktsform: Fast ansettelse

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Experis AS ved;

Sidsel Jun Gausen, mobil: +47 90 14 17 81 / Sidsel.Jun.Gausen@no.experis.com eller Steinar Instefjord, mobil: +47 94 85 72 02 / Steinar.Instefjord@no.experis.com

Avdelingsleder Glenn Bjørsrud, +47 93 68 09 70, glenn.bjorsrud@opak.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: