Illustrasjonsfoto: NRC

NRC Group vant Bane NOR-kontrakt

NRC Groups banedivisjon har blitt tildelt en Bane NOR-kontrakt for utbygging av nytt høyspennings forsyningsanlegg mellom Etterstad til Alna. 

Kontrakten er en utførelsesentreprise basert på NS 8405. Arbeidet starter i mai 2020 med en planlagt ferdigstillelse januar 2021. Kontraktens verdi er på 39 millioner kroner.

- Vi takker nok engang Bane NOR for tilliten, og ser frem til å samarbeide om nok et løft for fremtidens bærekraftige infrastruktur. NRC Bane har egne fageksperter innen alle fagområder representert i prosjektet, og vi er sikre på at vi skal levere et prosjekt i henhold til kvalitet og tid – hvor HMS vil være av høyeste prioritet, sier Martin Inge Olsen, divisjonsdirektør i NRC Bane i en pressemelding. 

Entreprisen omfatter blant annet bygging av nytt langsgående 22 kV høyspennings forsyningsanlegg fra Etterstad til Alnabru. Det nye høyspenningsanlegget skal forsyne strekningen fra Etterstad til Alna med nye nettstasjoner på Bryn, Brobekk og Alna. 

Tildelingen av kontrakten er gjenstand for en tidagers klagefrist. Endelig signering av kontrakten kan først skje etter utløpet av denne perioden.