Illustrasjon: Conceptor Bolig

Betonmast bygger for Conceptor Bolig på Hamar

Betonmast AS skal bygge cirka 90 leiligheter for Conceptor Bolig AS på Hamar.

Prosjektet inneholder også rundt 1.500 kvadratmeter næringsarealer hvor cirka en tredjedel av arealet er satt av til en REMA 1000-butikk.

Betonmast ble nylig valgt som entreprenør, og undertegnet en samspillkontrakt med Conceptor Bolig om utviklingen av den såkalte Trekant-tomten i Hamar. Det er Betonmast Innlandet som skal lede prosjektet i samarbeid med teamet i Conceptor Bolig og REMA 1000.

- Vi gleder oss til å komme i gang med prosjektet i Hamar, sier Lasse Skjelbred, som er administrerende direktør for Conceptor Bolig i en pressemelding.

- Hamar er et satsingsområde for oss så det er svært gledelig at vi blir valgt som entreprenør av Conceptor Bolig på prosjektet, sier daglig leder Nils Raymond Laeskogen i Betonmast Innlandet.

Samlet er planen at prosjektet vil inneholde cirka 90 boliger og 1.500 kvadratmeter næringsarealer, blant annet REMA 1000.

Reguleringsprosessen ble startet i desember 2017, og ble vedtatt av kommunen høsten 2019. Salgsstart er planlagt til høsten 2020. Området er avsatt til bymessigfortetning i kommuneplanen.