Betina Holt Haraldsen leder BOGLs kontor i Oslo. Foto: BOGL

Betina Holt Haraldsen leder dansk arkitektkontors satsing i Oslo

Det danske arkitektkontoret BOGL ansetter Betina Holt Haraldsen som daglig leder ved sitt Oslo-kontor.

Det skriver BOGL i en pressemelding tirsdag.

Som daglig leder ved BOGLs Olo-kontor vil arkitekt og byplanlegger Betina Holt Haraldsen være ansvarlig for både den daglige driften og utviklingen av kontoret, heter det i meldingen.

– Med Betina i spissen, tror vi at avdelingen vår i Oslo vil stå sterk fra starten av. Blant annet kommer hun med en erfaring og en lokalkunnskap som er helt uvurderlig for oss. Og så tilfører hun en sterk faglighet til vårt globale team på områder som vi ønsker å utvikle de kommende årene, sier Adam Nikolaj Bang, partner og administrerende direktør i BOGL.

Oslo-kontoret åpnet 1. januar i år.

Betina Holt Haraldsen har mer enn fem års erfaring som arkitekt og byplanlegger i Oslo kommune. De siste tre årene har Haraldsen fungert som partner og daglig leder for arkitektfirmaet Holt O'Brien, hvor hun blant annet har gjennomført forstudier for plassering, innhold og design av Ibsen-biblioteket i Skien. Holt O'Brien har også samarbeidet med BOGL og MAD arkitekter om utviklingen av Nyhavna i Trondheim, heter det i pressemeldingen.

–Jeg ser frem til å bidra til å sette BOGL på norgeskartet og tilby bærekraftige og helhetlige løsninger innen byplanlegging og landskapsarkitektur, sier Betina Holt Haraldsen, hvis offisielle tittel i BOGL nå er COO.

Betina Holt Haraldsen har en mastergrad i arkitektur fra Arkitekthøgskolen i Århus i 2011 og fullfører for tiden en etterutdanning i trafikkplanlegging ved NTNU.