Mette Garmager er ny leder for kompetanseutvikling i Løvenskiold.Foto: Vegard Breie

Mette Garmager ny leder for kompetanseutvikling i Løvenskiold

– Løvenskiold har en sterk kultur, og folkene som jobber her strekker seg gjerne litt lenger. Det er viktig når vi skal jobbe for å løfte kompetansen ytterligere, sier Mette Garmager (49), ny leder for kompetanseutvikling i Løvenskiold.

Som ny i jobben har Garmager vært igjennom en periode hvor hun har blitt introdusert til sin nye arbeidsplass, mål, strategier og forventninger til henne i ny rolle. Nå er det hun selv som skal jobbe for at blant annet programmet for nyansatte utvikles, og at kompetansen i Løvenskiold generelt skal heves.

– Jeg ble tatt imot på en god måte, og det har vært veldig spennende å komme inn i konsernet. Det er mange kunnskapsrike og flinke folk her, og mange har lang erfaring. Samtidig er Løvenskiold Handel i stadig utvikling og målet er å gjenreise faghandelen. Det krever at vi både styrker og fornyer kompetansen hos de ansatte. Vi har tydelige mål og det er mange spennende prosjekter under utvikling som jeg gleder meg til å bidra til, sier Garmager.

Hun kommer nylig fra stillingen som konsulent og partner i The Assessment Company, som jobber med leder- og medarbeiderutvikling. Tidligere har hun blant annet jobbet med rekruttering og talentutvikling i Tine.