Fra venstre: Jan Hoff, kjededirektør Archihus, Odd Tungland, daglig leder Saga Bygg og Arild Knutsen, prosjektleder Saga Bygg.

Ny Archihus-forhandler i Rogaland

Saga Bygg AS i Aksdal utenfor Haugesund er Archihus sin nye forhandler i Rogaland.

Archihus har en klar strategi om å styrke sin tilstedeværelse i markedet, og har nå inngått en forhandleravtale med Saga Bygg AS, skriver selskapet i en pressemelding. Bedriften ble etablert i 1991 og er lokalisert i Aksdal utenfor Haugesund.

- Vi er veldig glade for muligheten vi har fått til å være forhandler for Archihus. Det passer fint med hva vi i Saga Bygg er på jakt etter med hensyn til å utvide vårt marked. Archihus er en aktør som vil gi oss mye hjelp i hverdagen og vi er overbevist om at dette vil styrke våre muligheter til videreutvikling og til å ta betydelige markedsandeler lokalt, sier daglig leder Odd Tungland i Saga Bygg i meldingen.

Kjededirektør Jan Hoff i Archihus fremhever tilbakemeldinger fra både kunder og forhandlere om den spennende arkitekturen til Archihusene og at kjedekonseptet er komplett.

- Dette er et signal om at vårt kjedekonsept er attraktivt i markedet. Vår ambisjon sammen med BoligPartner Konsern er å være en aktiv og støttende samarbeidspartner for alle våre forhandlere, sier Hoff.

Kvalitetssjef og kjedekoordinator Odd Brekke i Archihus ser frem til samarbeidet med Saga Bygg AS.

- Saga Bygg AS er en svært profesjonell aktør, og vi er sikre på at vårt kjedekonsept vil ytterligere styrke deres grunnlag for å bli en god leverandør av Archihus i Haugesund-regionen, avslutter Brekke.